用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: DaddyCool
go

TSL 吹水站 [複製鏈接]

原帖由 flostangraphy 於 10-6-14 09:30 發表

係咪見到佢呢個樣, 覺得都唔似OPEN DAY見到果個牛王妹呢

原帖由 TINGMUM 於 10-6-14 11:37 發表
個硬照同真身一樣咁靚女咁cute呀!

多謝呀,....不過你都見識過佢幾嘈啦 把口唔停, 又鬼死咁大聲

原帖由 flostangraphy 於 10-6-14 11:51 發表
我又show吓我家小妹先!!!
難得終於追到個女威下!!!!

Felicie:"hello everyone!! i'm 2... mon ...

佢個O咀LOOK好CUTE呀! 兩位哥哥有冇幫手照顧?

原帖由 DaddyCool 於 10-6-14 12:10 發表

係呀, 今屆英格蘭事實幾有機會, 但都好睇朗尼嘅表現. 近來在英超聯表現麻麻, 但對美國場波就好積極, 狀態似乎好番唔少.

我老公話佢地呢場應該留力, 因同組都係D麻麻地...

原帖由 DaddyCool 於 10-6-14 12:12 發表

嘩你呀女好 cute 好靚女喎, 可以做小明星咁威水............之不過小心呀 flostan "侯" 住你個女喎...............................幫佢個仔

你之前冇見過佢其他既AD嗎? 我仲估你地個個都見過佢個樣添。做小明星唔係威水, 係幫佢自己搵錢咋!
STAN佢D細路大把市場, 唔洗喉住呢位牛王妹啦!

原帖由 flostangraphy 於 10-6-14 13:04 發表
你唔覺得佢有d黑黑o地咩?!!
直頭比佢兩個哥哥錫到燶晒.....

嘩咁乖呀! 你咪"老"懷安慰囉!

原帖由 angelprincess 於 10-6-14 13:33 發表
我諗你個寶貝應該似媽媽多啲, 似daddy就冇咁靚lu  

totally agree!!!!!!

原帖由 yypapa 於 10-6-14 14:19 發表
Silvia_ng,

等我叫我個女飲多些"加礦蒸餾水", 希望自已都做得成明星爸 !!!   BTW, she is very cute.

哈哈, 做明星爸同明星媽都係冇咩jetso...但佢地個saving account會有所進帳而已! btw, 我地到而家都未試過飲加礦裝喎!

原帖由 TINGMUM 於 10-6-14 14:43 發表
flostan & siliva,

俗語有云"仔一個叻就夠, 女一個靚就夠"
生番個靚女, 好過中mark 6,

真羨慕死人!

最緊要佢地聽教聽話, 身體健康, 靚唔靚都好閒啦! 如果得個樣, 又唔醒, 又唔聽話, 咁我情願自己中六合彩...哈哈!

原帖由 SueBeeCheung 於 10-6-14 15:16 發表
唔係呀, 你個女,好埋口乖, 又有禮貌....係好多人鐘意ga

算把啦佢.....成日都串串貢咁同哥哥鬥咀架...一.一'

原帖由 angelprincess 於 10-6-14 16:38 發表
我喺港鐵站見到另外一個ad喎~ 都係呢個牌子廣告, 不過你個女個樣就喵咀喵舌咁架, 好得意. 我冇睇錯掛, 我諗應該係你個女.

yes! 果個都係佢呀! 我尋日仲帶佢去港鐵站影相, 好得意呢!

原帖由 Heidi媽 於 10-6-14 21:42 發表
溫了又怎樣, 到時可能又好大意, 做漏咁.

好過唔溫呀麻...前幾次仔仔考試測驗都唔肯溫, 我個心真係好擔心架, 不過佢話佢自己handle到, 我就放手不理。不過見佢中文越來越差, 呢次就真係要同佢溫中文囉。我今次有同佢溫過, 我自己個心都踏實好多呀! =p

原帖由 Heidi媽 於 10-6-14 21:46 發表
70..又好似低左d , 上到5,6年班, 個個都會加緊發力, 最好at least都有9字就好啦!

really? 我個target set得好低架咋! 如果佢keep到而家個ranking我都願呀!

原帖由 Heidi媽 於 10-6-14 21:48 發表
TOBS應該係該學期測過的成績總數計入考試成績的20%, 仔話bonus question唔計的.

每次既TOBS都計呀? 我仲估好似英文TEST, 只計最高果3次添。
如果BONUS分唔計, THEN WHAT THIS FOR?

你地個個都睇到個廣告....我仲未睇到呀....希望聽日返工坐巴士會睇到啦!

原帖由 DaddyCool 於 10-6-17 14:02 發表

世界盃, 冇辦法啦, 何況仲係巴西如北韓, 巴西好波, 北韓神秘, 點可以唔睇呢!

德國輸左囉.......唉.....

不過今晚有英格蘭睇, YEAH!

原帖由 DaddyCool 於 10-6-19 00:55 發表

德國一早就唔睇好, 因為佢地 d 機動化嘅打法已經不合時宜, 加上今晚睇到佢地球員嘅腳下功夫認真麻麻............
英格蘭入到八強我請飲酒, 因為根本唔夠班!! (呢句係講大咗 d o架喇, 因為應該要睇完一陣間嗰場穩陣  ...

英格蘭真係太令人失望啦....但我又想你請飲酒喎...哈哈! `如果佢最後一場贏波, 分分鐘首名出線都得!

原帖由 DaddyCool 於 10-6-19 13:48 發表

係呀, 德國隊已經今時唔同往日, 之不過好多人唔認同或者唔接受呢個事實o者.

我都話英格蘭冇料到o架啦 (可能得罪好多人), 又只得一分, 入到八強我請飲野仍然有效, 哈哈哈哈.............. ...

哈哈....我係唔知睇邊隊, 先會選擇話睇英格蘭JE...今年好似冇咩邊隊特別OUTSTANDING...希望英格蘭爭氣, 等你請我地飲酒都好呀!=P

原帖由 DaddyCool 於 10-6-19 13:52 發表

其實我都冇真係睇波好耐好耐, 只係有留意体育新聞同間中睇下波而已, 呢幾年我最鍾意係睇 F1 一級方程式賽車, 唔睇會 lor lor luen 兼瞓唔著

我就鐘意睇籃球同排球多D...足球都係世界盃陪老公睇下。我地冇裝有線, 只係上網睇。有時連線差, 個波都睇得唔清楚, 攪到個波有鬼影, 睇埋就好似少林足球既特別效果! 哈哈!

今日好似2ND PHASE INTERVIEW喎...大家有冇"盤"D小朋友考成點呀?
‹ 上一主題|下一主題