用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering
樓主: jackjackb
go

09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering [複製鏈接]

原帖由 孖bJAN 於 09-12-7 08:44 發表
報名處:
小朋友姓名         組別    提議日期      出席人數
梓竣(Kobe)       小象     1月1日        2大1細
睿琳 (Erin)         小羊     1月1日        1大1細
子晴                  小羊     1月1日        ...

明翰  (Harvey)   小象     1月1日        2大1細

我地人多,我都贊成在會所。原來你地都住將軍澳。Yeah!

好啦!等我幫忙收錢。

Gathering 費用

我係明翰媽媽,負責收錢。
請將費用在下星期三或之前 (16 Dec)存入。 確定你們將會出席。帳戶no. 已經你們。

Gathering 費用

我係明翰媽媽,負責收錢。
請將費用在下星期三或之前 (16 Dec)存入。 確定你們將會出席。帳戶no. 已經PM你們。Please check.

Dear duck_duck & kinglau512

已經收到。數紙請你收好先,如果我最後對到數唔使啦。

浚羲                 小象     1大1細
紀彤                 小羊     1大1細

請問你們會唔將參加,請你們回覆,我先通知你們account no.

孖bJAN        子晴        2大2細   
WanWah 紀彤    1大1細 (to confirm)

請問你們會唔會參加,我沒有收到你錢。
其他媽媽,已經全部收到啦。

後禮媽媽,已PM你。
明翰日日提住後禮,他們好friend,當日一定玩好開心。

已經全部收到,共20大人,我們有$2,200 budget。

jackjackb 會set menu 比大家。

係唔係有媽媽可以幫手安排遊戲?

WanWah 紀彤    1大1細 (to confirm)

紀彤仍然沒有回應,應該不參加啦。
‹ 上一主題|下一主題