用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 7月份適應班
樓主: ck07hk
go

7月份適應班 [複製鏈接]

原帖由 rosebud 於 10-7-27 11:26 發表
係呀係呀^_^!
你係咪著黑白間條?我怕自己認錯人,唔好意思行埋去你度打招呼。

下次我地應該約埋, 唔洗估估下...

原帖由 mokstick 於 10-7-27 23:40 發表

HAHAHA,無錯,rosebud & babycreamy ,你地見到個個就係我la,我monday係著黑白間條係classroom門口同老師傾左好耐,呢排唔知做咩,呀仔番學又走去喊番,第1,2個星期都好地地,但佢一放學又變番開心,但番左學之後痴身左... ...

我阿女都係monday冇事, miss仲話佢開始講多d野, 但尋日就喊到嘔. 因為尋日唔係我接放學, 都問唔到老師why. 我諗都要多d 時間適應. 我擔心呢個班完咗, 要等到8/11開學, 到時佢地又唔記得咗返學係點....仲要自己搭校車tim.

你講開我都覺得阿女好似係痴身咗喎, 可能佢地掛住我地啦....

原帖由 rosebud 於 10-7-28 10:42 發表
係呢,babycreamy,你囡囡咩特徵?響學校又可以認下你地。

我阿女會揹粉紅色my melody既背囊, 髮型係剛過了膊頭既冬姑頭....哈哈...冇乜特別, 瘦瘦地既...

我阿女今日唔知係咪係學校比蚊咬? 咬咗2隻腳幾粒, 腫哂, 真陰公.

原帖由 Miuccia224 於 10-7-31 01:27 發表
Hi ck07hk,

Hah? 訂左Label ? What are these, I have no idea for the labels as the PN that my daughter studied before has arranged all for her.

If i want to buy? Where can i buy the label ? and how's ...

我之前係呢間整.
http://www.hkiou.com

即日起貨, 我第2日已收到..
不過佢個洗水嘜係print 既 (只有黑白)
‹ 上一主題|下一主題