用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬幼稚園 Heep Yunn Kindergarten 2008 K1 (同學仔名單)
樓主: regina2001
go

Heep Yunn Kindergarten 2008 K1 (同學仔名單) [複製鏈接]

原帖由 hi_cheukyi 於 08-10-1 10:58 發表
我係18/10家教會喎,會唔會上午班同下午班唔一樣..

cheuk yi mami,

11/10 應該係 家長教師會-會員大會
而18/10 就係 K1A小組家長會

如果我冇記錯, 你囡囡應該係K1A (上午班), 所以18/10 係家長會呀...

cheers,
hoi ching mami
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

原帖由 hi_cheukyi 於 08-10-2 10:30 發表

係喎 懵盛盛添....自已誤會左d日子....唔該晒...你個囡都係上午班?

係呀, 上午班呀...

如果, 我冇記錯o既話, 上次家長可陪上課其中一日, 放學
o果時你地幫囡囡o係近校學大門個洗手間換衫去街, 我地say 過hello o架... (希望冇認錯人la...)

原帖由 hi_cheukyi 於 08-10-4 17:29 發表
HY個網有佢地返學D相睇啦.....你地睇左未?

cheuk yi mami,

thanks for your info, hv seen the photos, they're so nice...

cheers,
hoi ching mami

HaHaTong,

今日我囡囡同你囡囡一齊手拖手放學呀, 見到佢地好愛呀...

(P.S. is your girl "rabbit no.2" ?  my girl is no.4 ar...)

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 08-10-6 23:44 發表
YIN
睇到D相 原來晴晴同饅頭真係一齊坐haha~我問饅頭佢都唔係識太多同學仔咋~最記得係晴晴同睿舒 (唔知有冇打錯個字呢) 你11/10會唔會去呀

町,
係呀, 原來佢地真係一齊坐o架...
晴晴話饅頭上星期病咗冇返幾日喎, 係咪呀?? 而家好番晒未呀...

11/10 我會去呀, 同埋hb一齊呀... 你呢??

原帖由 HaHaTong 於 08-10-7 12:57 發表
Hi Yin,

Yes.  My daughter is rabbit no2.  

It's really so nice to hear that they enjoy school and make some new friends :)

Cheers,
HaHaTong

HaHaTong,

我囡囡成日提起你囡囡個名o架, 重話同你囡囡做咗好朋友tim ar, 唔知你囡囡記唔記得我囡囡呢...:loveliness:

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 08-10-9 11:48 發表
yin~

係呀 佢傷風星期二冇返 點知睇左醫生都唔好 星期四入左屯門睇先好返咋 咪到星期一先返學囉~~
我都會去呀~不過係帶饅頭去囉haha~你帶唔帶晴晴呀~

町,

我應該唔會帶晴晴去lu, 因為佢要上pg ar... 會搵嫲嫲湊住佢先呀!!

原帖由 tungtung_mama 於 08-10-17 21:04 發表
有冇媽媽知道明天既家長會幾時開始,手冊都冇寫?

from 9:15 am to 10:15 am, Room No. 3 ar...
c u tmr

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 08-10-15 21:02 發表
我囡今晚發燒了....明天又要請假喇~唉~~

町,

饅頭好番晒未呀, 係咪冷親呀, 呢排開始轉天氣, 真係要小心d 呀...

cheukyi mami & 町,

我囡囡架車就由(Fri) 至 (Tue) 都早咗20 mins 落車, 問過學校, 因為小學考試, 就埋一齊放, 可能因此多咗學生而要分2車, 我囡囡架車或者因此少咗站, 所以返而早咗返黎呀...不過, 乜(Mon) 唔係唔駛返學咩??
‹ 上一主題|下一主題