用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 think international kindergarten (Lagana City)
樓主: rabbitann
go

think international kindergarten (Lagana City) [複製鏈接]

我都幫我囡報左成10間,現在有7間回覆去Interview,剛剛在星期六日In左2間(York, Stafford),表現都ok, 老師問野都有答,唔算太差,不過我都係比我囡實習下姐,星期六仲有3間撞時間,我只可以選擇一間Interview(Think, St. Johannes, Creative), 11月就去St. Cat & 根德園Interview(我的2個首選),11月尾去培正,12月就試下HKP(樂基)...哈哈!個個都話我好誇張...報咁多,我怕我囡唔知入唔入到我的首選,咪搵多幾間比佢實習和作後備...有d又未有回覆(劍嗚,創價)

原帖由 SCKnight 於 08-10-25 00:32 發表
有呀!都幾多
啟思,迦南,德寶,KV,St Cat,培正,創價等等
就係因為貴,所以報多幾間試下o羅!

我幫我囡報左11間, 24號IN左York, 25號IN左Stafford,2次簡報會都係我老公聽, 第一次就聽晒, 第二次聽左一陣就走, 因為個校長係同一個人, 而且好商業, 又成日話人地間係垃圾, 我只係用黎比個囡實習下interview, 我都唔會揀果2間, think我都覺得設施好殘, 但朋友都話佢幾好, 我咪做後備囉, 我最想緊係St. Cat & KV啦, 樂基都唔錯, 希望阿囡考得好啦.....

原帖由 Bear2004 於 08-10-27 23:09 發表
你去完Stafford interview 有無d咩comment ar, 我見網上媽咪comment講到幾好, 但又好似唔係好多人報甘既? 間學校大唔大嫁?  我其實填左佢張成2個禮拜, 但就遲遲都無寄出, 因我覺得佢同好似差唔多甘 (有+ve comment,  ...
‹ 上一主題|下一主題