用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York's Interview
go

York's Interview [複製鏈接]

我都收到信啦。我仔仔係 May 05, 在 10/13 4:15 pm interview

我想問下你係唔係今年in 嫁,咁佢地會唔會問家長野 ? 同埋個    result 大約幾耐知道。

thanks!!

原文章由 waiwing 於 07-10-7 00:06 硐表
佢地既interview都幾簡單,不出3分鐘就in完,等既時間係最多既,先先跟指定時間去到校交表,然後就開始在熱辣辣既操場上等左成個鐘(無櫈坐無瓦遮頭),小朋友就玩滑梯,玩車車之類,之後先叫名入去課室既出面小小地方再等叫名,個度都等 ...

27 號個批會唔會係細仔呢 ?
聽完talk,真係好想讀佢地間學校,不過下年已沒有學蜷了

原文章由 hinmo 於 07-10-19 01:56 硐表
我覺得好奇怪!10月13號interview的小朋友應該在27號之前收到面試結果,點解27號會有第2批小朋友面試???

我昨天收都信啦,佢地收左我仔仔,學費大約$2750,計埋校車,興建班...... 好貴阿,無得用學卷, 所以我都未必會讀。

不用緊張,佢地interview 好簡單,只係用中文問下

1。你叫乜名,幾多歲
2。邊個係爸爸,媽媽
3。檯面放了幾駕車,問下佢鐘意乜野顏色
4。又有蘋果,梨,問下佢鐘意吃邊樣
5.又會問邊個係叉 &  spoon ....

我個仔都唔係好識分顏色,佢地都收左

原文章由 angiebb 於 07-10-21 10:48 硐表
hi
我囡囡2月大b都係27/10 in....,請教大家in 前有咩要準備?想知道in小朋友 過程 同in 家長過於?因為我好緊張...謝謝

應該唔會啦

原文章由 fyl 於 07-10-25 13:36 硐表

會唔會交留位費

Yes,  一個去interview 就ok 啦。

原文章由 rats 於 07-10-30 13:27 硐表
I want to know, too.
‹ 上一主題|下一主題