用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 方方樂趣幼稚兒園
樓主: atmw
go

方方樂趣幼稚兒園 [複製鏈接]

方方(對衝道)已經收咗我個女8月返N班 (上午)
但依家迦南通知我又可以收我個女,
我依家15/16.....  都唔知比佢返邊間好???

方方就好少人講, 比較冷門, 但如果有都係幾好嘅評語,
迦南就唔知好唔, 但就好多人討論同好多人報讀, 所以都唔知點好, 有無媽咪可以比D意見我呢???

回覆 62# Mycascades 的文章

我囡囡已經返緊方方幼兒班讀JELLY AM, 妳囡囡會唔會係同一班呀?妳囡囡返學後反應點呀?

我囡囡依家都唔係好鍾意返學,
佢自己返學之後, 第一, 二日都無事但反而第三日開始就唔肯換校服, 上到校車又喊....
我同 Ms So每日都有通電話, 知道個女初時係唔喊之後見其他小朋友大喊之後就開始喊, 最慘係我放工返到屋企佢嬲咗我仲唔睬我, 夜晚瞓咗會喊醒....., 放假去街唔肯出門口, 禽日仲有d鼻水, 所以無比佢返學, 休息一下先.

希望佢快d可以習慣返學啦!!!

妳哋就好啦! d小朋友咁快就鐘意返學
我個囡二歲四個月, 禽晚瞓覺又喊醒,今朝又唔肯返學, 佢之前有姐姐同佢返playgroup玩, 依家自己返會唔會比較難d習慣呢?  妳哋d小朋友返學係自己送定坐校車呢?

次次見佢返學都喊, 真係心痛.....
‹ 上一主題|下一主題