用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有關"公文式"
go

有關"公文式" [複製鏈接]

原帖由 chingbb 於 10-3-31 11:18 發表
現在有免費兩週可以試下; 所以心思思想同囡囡報名 ~ 囡囡現在k3, 之前沒有上過任何"公交", "e. nopi", 等等! 只是返一些普遍的興趣班 ~ 所以想請教下其他媽媽, 佢地ok嗎? 會否 hard sell? 收費貴唔貴? 對你地的小朋 ...

唔HARD SELL!
因為唔憂做.

原帖由 chingbb 於 10-3-31 14:21 發表
Thank you so much!
如果要join佢地, 家長要去個"家長會"的講座; 我驚會似有些會"抓住唔放"; 你地比小朋友返什麼班多?

我覺得個家長會係比家長有心理準備, 小朋友未必在好短時間內有很大的進步, 因他們的理念是打好基礎&培養小朋友自學自習.
要睇吓你自己GE要求, 如K3 開始, 我覺得選擇中文 OR英文好D.

原帖由 princess_sumyin 於 10-3-31 15:46 發表
我都打左電話去附近的center留資料, 但佢地只係話有說明會打返比我!你地知唔知幾時會有呢?因我4月2-7會去旅行呀,唔知會唔會miss左免費試學呢

每個中心說明會, 都唔同時間, 2-6號係紅日, 中心都應該放假. 今日都1號, 如果說明會在7號, 他們今日都已安排, 你晏D打去問吓.

原帖由 iy_99 於 10-4-1 00:33 發表
請問是否一定要3yrs呢? 我個仔2yrs11mths可以嗎?

你聽完說明會之後都差不多.
因我知有D中心, 幾個月先有說明會, 不過有試堂時段, 就會開說明會.
‹ 上一主題|下一主題