用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 2nd Run interview for P1 (2011/12)
go

2nd Run interview for P1 (2011/12) [複製鏈接]

只要趕得切今個星期五親身交報名表, 都可以參加面試, 祝好運
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

見 家長仲好, 比分架 )))))))))

回復 15# ssskwan 的帖子

你信呀 ??? kekekekeke

34區今年我所識的, 都係派晒去唔知邊度, 有d 離開左34區添啊.

咁你仲有冇幫你女女報過私校打底呀 ???

原帖由 Whitepine 於 11-6-17 04:12 PM 發表
Maybe not a "score", but will write down "Remark"..

大家心照了

2nd round 得25 個位咋.  競爭真係愈來愈大.

原帖由 Whitepine 於 11-6-20 10:16 PM 發表
我真係有D擔心我細女,佢今年4歲,明年先考,到時可能競爭重大!!

你又係傻豬豬來架, 有兄姐係度就讀ing... 有分加架 :;pppp: :;pppp:

kimbb,

希.... tsl 第一round都三仟幾人啦, 點比到呢. 希.
上年好多d 位for 2nd round 架.
‹ 上一主題|下一主題