用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 A車的惡死司機!!
go

A車的惡死司機!! [複製鏈接]

打比羅小姐投訴,  需然係冇用, 但佢都應該管束下佢請返黎d 人, 我地係消費者, 冇我地呢班家長, 佢邊可以出糧呀 !!!  正死佬 !!
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

學校有位李sir 係管校車的, 打比同李sir 講.  李sir 成日講住, 唔到佢地亂來架.

真係唔知邊位李sir, 但你打去學校, 問有關校車的那位李sir, 佢地就會pass 比佢架喇.

fiona, 你幾好嗎 ??????? 幾時得閒電聯姐 ???

原帖由 knt20022002 於 11-9-9 10:17 AM 發表
你們一定要跟學校反影, 跟校長講或寫信比佢.
我真的未見過今惡架人, 為何學校仍要用校巴. 係咪個負責人的家人或親戚所以死都要用這公司.

佢地係公開投標的, 呢一間係唯一間平.  前年果間直情冇投添.
原因又係果句, 冇得再發保姆車牌, demend 高過supply !!

至於態度,  我覺得d 惡人, 係要以黑食黑, 我夠 識惡囉  !!!! d 小巴司機都係咁架, 你惡返佢, 佢就收聲, 你唔出聲, 佢又加多兩句. 哼

最後點呢白松兄 ????

原帖由 BNTYA01 於 11-9-14 02:08 PM 發表
bchi,
我pm了你,如你有空就請你解答我心中的疑惑,tks.

朋友仔, 答左你喇 hohhooh

原帖由 Manman1010 於 11-9-15 11:44 AM 發表
呢幾日H車都早咗5-7分鐘到!!

尋日我送完阿女上校車,跟住即刻同老公搭小巴去學校,到校發覺阿女仍未到,我就企喺學校門口等,見到校車離學校門口兩個多車位左右已停低落客,而校車姨姨喺所有小朋友安全著地後已火速登車 ...

要講啊,  萬一小朋友跌到事小, 被拐走事大. 校車有責任照顧小朋友直至踏入學校範圍架

上年, 我地c 線的校車姨姨會開把遮, 一粒粒小朋友咁送落車, 過馬路, 入學校架. 上年好好架.

原帖由 BNTYA01 於 11-9-16 12:10 AM 發表

bchi,
sorry!  Have u PM me?  But I cannot find the message.  my e-mail is
[email protected]

million tks.

ok, will reply you again via emaiil asap
‹ 上一主題|下一主題