用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會青山聖彼得堂兆麟苑幼稚園 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫
樓主: SHRILEY
go

兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫 [複製鏈接]

Re: 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫

su,
這間商務沒有呀, 除左吉豬仲有邊有呢?

beautymother,
雖然我沒有入家教會, 但我想知這個1月份家教會旅行, 係唔係又是在平日, 還是在假期呀?

su,
我都有諗過參唔參加好, 又怕好多活動係平日, 參加唔到,
今次又會咁好係sunday, 起碼唔洗請假嘛, 唔該你的資料呀

hviy

咁妹妺家陣無乜事嘛? 睇左醫生未呀?
D工人有時真係好唔小心, 你要睇實D呀, touchwood我依家果個去算takecare仔仔幾好.. :wink:

火鍋料圖片學校通知左要搜集未呀?   

唔該哂你呀celia_ip , 我就係見幾日都無消息,所以咪問下囉, 我仔仔都無提過呀, 唔知係唔係已經教完lu......     

佢地昨天整左個筆插幾靚呀 , 仲同我講係佢自己整  

好多謝你地提我有這個活動, 好好彩呀, 我今次被抽到呀, 今次終於可以同埋daddy去親子旅行       

我昨晚睇左綱要, 下星期的勞作係火鍋, 咁係唔係下個week至係交火鍋圖片呢??   

星期四的觀課我去唔到呀, 我會叫婆婆去睇, 但8號晚的家長會我就會自己去。唔知家長會係點呢?   

非女,
但係昨日呀囝係熱到要除校褸喎, 老師仲話比我聽幫佢抹汗, 我返到屋企都有問佢, 係唔係今日除過校褸, 佢都識答我話"好熱呀, 何老師幫我除"      

但我自己又覺得無"奶油", 依家都仲開冷氣, 會唔會只係吹風呀?  

我仔仔的christmas project都整好喇, 雖然唔靚, 但都係至在參與, 比佢知聖誕有d乜野, 當然可以得獎就錦上添花啦, 我都會明天交。

我今日請唔到假去呀, 你地可唔可以分享一下給我知呀

非女,
應該係星期三呀, 13/12號喎, 記住係帶"生"o既食物呀, 唔駛幫佢地煮熟呀   

su,
唔該哂你報天氣呀, thank you!!
16/12你會唔會去聯歡會呀?

我星期六要返工呀, 所以去唔到呀        我都好想帶仔仔去玩下
accsu118 寫道:
yes 我會去呀, 還想約埋以前school的朋友仔見吓面tim [quote]
dolphin 寫道:
su,
唔該哂你報天氣呀, thank you!!
16/12你會唔會去聯歡會呀?
[/quote]

SU,
我昨晚拿了地圖給姐姐睇, 佢話佢應該識去, 所以我應該會比姐姐帶hei hei去。
我都想仔仔可以睇下其他同學仔的表演同作品, 同埋玩下攤位
OH....你會叫姐姐帶hei hei去嗎

celia_ip ,
個blog睇唔到呀   

dolphin

叫姐姐坐506在西鐵位的巴士部落車, 如果真的唔識我都係坐506我上車時call姐姐叫她同我坐同一部or在西鐵位的巴士站等我都ok

su,
唔該哂你呀, 我都好想係咁呀, 不過唔夠膽開口   

celia_ip ,
你仔仔好醒呀, 識得搵d咁特別o既食物, 一來佢可以玩唧唧下, 二來又可以食         

你地帶左乜野返學校打邊爐呀?
我仔仔帶左少少菜+白魚旦+炸魚旦+芝士腸 (全部切好),
佢琴晚已經講話老師叫小朋友唔好"掂個爐"喇, 唔知佢地今日開唔開心呢      又會唔會有相影底呢?
carrie123 寫道:
melody 會帶芝士腸 .

catnapper,
仲乜咁大頭蝦呀, 不過唔緊要啦, 佢地都會一齊share來食架
‹ 上一主題|下一主題