用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問除了gc之外, 邊度有wee sing賣?
go

請問除了gc之外, 邊度有wee sing賣? [複製鏈接]

請問除了gc之外, 邊度有wee sing賣?

不想係gc買, 因為好多歌都係duplicate, 不想一套甘買, 商務無貨要訂, 有無人知還有邊度有得賣?

Re: 請問除了gc之外, 邊度有wee sing賣?

Kammy

thank you, 但係我打去最近果間分店問, 已經斷貨, 問佢地會不會再有貨, 佢地話不知wor.

還有無其他人知, 因為我個仔好鍾意hokey pokey果首歌仔.

多謝晒甘多位的資料, 或者我會去教協田園看看, 至於上網郵購, 不知安不安全? 我比較古老.

我就係想買 Wee Sing and Play

我尋日去左cwb嘉蘭中心的專賣英文故事書的書店order左, 佢地得帶, 無cd, 甘佢地幫我係amazon訂, 只係計我網上訂購的價錢, 但係就1美金對8港元, 都ok啦, 因為我只係買一set. 但就要兩個星期先到lor.

多謝晒甘多位的information.

觀塘對我黎講太遠啦, 我放工要趕住返屋企教仔.

st

你下次pm我啦.

Kammy

我都覺得慧加兒d sales 好不夠料, 我上次打電話去葵芳果間問, 佢居然連wee sing都不知, 我串埋比佢聽, 話佢地依家做緊特價, 都要等下去check, 跟住又話無貨.

問佢邊間有貨又話不知, 根本連幫我check下邊間有的心都無.

我依家訂果度, 計埋不駛96元. cd + 書

Kammy

Click here

我就係訂左呢套啦.

Lily2003

係第二個topic見到, 不知你係不係買左sing along的cd?

係mug 東東? 我上網search不到, 可不可以講下?

ST

你係不係經台灣的web-site訂? 安不安全? 駛不駛經credit card過左數先? 幾耐有貨?

我係老套一族, 從未係web-site訂過野. 係試過一次經bk訂尿片, 都好驚佢地呃我.(因為無晒聲氣)

st

甘日較忙, 未得閒看個web-site, 可不可以聽日覆你? 因為我都想訂多幾套wee sing, 同埋看下有無書岩.
‹ 上一主題|下一主題