用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 英粵組有無國語堂?另還有十萬個為什麼?煩請回答! ...
go

英粵組有無國語堂?另還有十萬個為什麼?煩請回答! [複製鏈接]

多謝你願意分享. 我再想清楚d net teacher ( english teacher ) 係唔係在 k2 時只有 20min english class + 20 min grouping = 40min 一日呀 ?

k1 全程 net 在班, 但 k2 只有 40 min 點解你會覺得 net 在班的時間跟k1 時差不多呢 ? 而且我聽其他 st cat mami 仲話 net 是同另一班 share ge ? 請幫忙解開依個mystery. thanks for your kindness.

原帖由 ymc2727 於 09-1-24 22:27 發表
英粵組有無國語堂?另還有十萬個為什麼?煩請回答!

請問英粵組有無國語堂? 有

如有,是否每日都有而每日有多少時間? 一個禮拜好有幾堂, 一節20 mins

另上英文堂又幾耐時間呢? 每日有一節英文堂, 一日有3 節grouping,  ...

真係好多謝你的分享, 好清楚

新年快樂, 小朋友學業進步

原帖由 ymc2727 於 09-1-27 02:06 發表
我今日執嘢時再睇番阿囡k2 個timetable
原來英文老師會留班房一節英文堂
同2節grouping, 而唔係3節, 即係比k1 時小一節
sc 每一節係20 mins
即係k1 net 會留班房80mins
k2 會留60mins
不過k2 grouping 多咗一節要嚟 ...
‹ 上一主題|下一主題