用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 DBSPD interview schedule
樓主: WD40
go

DBSPD interview schedule [複製鏈接]

OnHo,

我想多口問一句, 你大仔要唔要補習? 我有個朋友的小朋友今年入讀, 佢話課程教得好快

原文章由 OnHo 於 07-11-3 07:25 硐表
其實我大仔仔並無甚麼"特異功能", 當時未識游水,
又無攞過甚麼公開賽既獎項, 只係响2ND IN時, 我係介紹佢果陣,
同headteacher講過佢已掌握"乘數概念", 自發性地熟讀"九因歌", 例如問佢一罐汽水$6,咁6罐汽水呢?佢會 ...

OnHo,

有你派定心丸都好d, 希望有幸入2nd in la.

原文章由 OnHo 於 07-11-3 23:07 硐表
Hi, KelvinMaMa,

我仔仔無補習, 我諗暫時都無呢個需要住, 事實上一年分三個term, 第一個term既assessment成績話唔計分住, 所以...
我都係想佢enjoy下個小學生活先, 有12年俾佢去投入, 唔駛咁急去谷佢啩!

OnHo ...

當日亞仔都說得出玩過什麼, 我想比九龍塘較容易.

原文章由 HITOMI 於 07-11-4 19:39 硐表
請問妳們的兒子面試完之後,有沒有說難或簡單啊?

我兒子最近才說他覺得男拔的題目有點難

放鬆d啦, 唔好常常想住幾時收信, 等bk友報料先想啦 :)

原文章由 WD40 於 07-11-8 15:27 硐表
今日已經星期四, 重未收到信:( 好心急啊!由1st interview到宜家冇一晚訓得好
‹ 上一主題|下一主題