用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 Exam 快到,你哋細路開始温書未?
樓主: NurseSally
go

Exam 快到,你哋細路開始温書未? [複製鏈接]

醒目開學勳章

我囡下星期一都考試,假期中午我剩係見到佢瞓覺............我C6問佢有無溫書,佢答我哋....溫O個時你哋睇唔到~~~~~

我囡班主任逐個打俾家長,叫家長督促溫書,依家老師唔易做,呵呵~~

****我朋友個囡試過唔知醒起身考英文,無得補考,O個科變0分;我囡好懶訓,所以考兩個星期,其中有D科目考試時間會攰D,我寧願放假睇實佢出門口,我先放心!(我份工好自由,可以隨時NO PAY LEAVE)

醒目開學勳章

pswongg 發表於 15-6-1 22:23
我仔下星期開始考,佢一温書唔係肚痛就頭暈,上星期六瞓左成個下午
我囡有壓力時都會出現腸胃問題,如胃痛,肚疴,嘔吐.....有JM介紹食活得易益生菌(屈人寺有配藥房),我囡之後就無呢D問題~~就快又到考試,我叫亞囡每日一粒作保健,增強免疫力(我感冒咗成個星期都未好,都好驚傳染佢)~~

醒目開學勳章

引用:我仔考到星期5,下星期一考閒科(電腦)。

原帖由 KT0603 於 15-06-22 發表
我仔考到星期5,下星期一考閒科(電腦)。星期五隻仔生日,都幾應景嘅,當日放監

...
我囡成日話慘...小學到中學生日都係考試中渡過。
次次要考完試先去補慶祝生日。

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+angelfan07+於+15-06-24+發表

原帖由 KT0603 於 15-06-27 發表
囡囡幾時生日? 係咪同我仔差不多呀?

‹ 上一主題|下一主題