用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 2010-11 K1D班
樓主: chaco
go

2010-11 K1D班 [複製鏈接]

0706囡囡natalie(喬喬)報到,9月1日見,佢係B組呀!:

Hi Mattew 媽咪,喬喬冇報民生興趣班,因時間未能配合
原帖由 chaco 於 10-7-21 11:20 發表
Hi Deigo, Chloe, Natalie 媽咪,
妳地有無報 "暑期興趣班" 呀? Matthew 有報名,佢係0703 B

thank you for sharing,阿囡都話玩得好開心!
原帖由 rubyrubylau 於 10-9-24 14:20 發表
http://www.flickr.com/photos/41061768@N07/5019218677/in/photostream/

各位媽媽, 相片只作分享用途, 因有些媽媽可能不喜歡小朋友的相給人存來存去, 如有媽媽真的想要回相片, 可發私人傳訊給我, 謝謝, 希望各位 ...

回覆 1# rubyrubylau 的文章

冇事嘛?阿囡上年讀nursery都曾經試過因發高燒入院,只要精神及胃口不太差便不用太擔心,你自已都要好好休息,免得自已都病了就更辛苦.

回覆 1# rubyrubylau 的文章

阿囡都有同我講bbq,仲話食咗條腸仔同兩粒魚旦,加埋茶點隻香蕉,已經飽晒.

你阿仔好叻呀,我阿囡淨係識得話做天使同唱歌,都唔知佢洗唔洗跳舞
‹ 上一主題|下一主題