用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 直至今日中午, GH 籌號750
樓主: Cliokohonda
go

直至今日中午, GH 籌號750   [複製鏈接]

fcatherinehk 發表於 18-10-24 00:01
唔係嘛,今年GH DSE outstanding? 狀元係靠自己,唔係學校教出嚟;抑或又係睇佢話jupas offer rates 有94% ...
大把官津女校?有冇咁多啊?有幾間唔出奇,大把未必喎

Felix223 發表於 18-10-24 12:02
有咩出奇, MCS都有, 我講緊N 咁多年前, 咁梗有同學家中有D 能力, 呢D又唔會理得咁多.
...
如果大把學生 都係咁,就會有些擔心。一個半個,的確唔駛理。

little_yolky 發表於 18-10-24 13:44
其實點解係都要最後一刻至交表? 實在唔明白, 有咩甩漏咪好麻煩囉。
太忙,行事曆只記得mark deadline

little_yolky    發表於 18-10-24 16:36

joeyxlma 發表於 18-10-24 15:55
我都試過... 好努力分別交完4間直資之後, 自己鬆左一口氣, 唔記得左SPCC.當有一日早上突然醒起當天已是交 ...
我當年細女報小一錯過SPCC,DG,全部錯過嗮

雖然去考也考唔到。

Sophie0804 發表於 18-10-25 17:30

我當年連SPCS 同SPCC 都分不清,當然沒有去考。考到私 ...
我都係大女升中時,先分清楚。不過又搞錯銅鑼灣/跑馬地兩間,錯過報名。

Cliokohonda 發表於 18-10-25 20:33
我上年大女冇玩直資,miss 左呢part ..
剩自行官校。。
玩直資輕鬆好多,冇壓力,任報!
哇!一年一個
‹ 上一主題|下一主題