用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍靈糧堂幼稚園 2010 -2011 下午K1 家長入來傾吓應識吓...
樓主: virgko
go

2010 -2011 下午K1 家長入來傾吓應識吓... [複製鏈接]

報到!  我女係信實組~

湊阿女放學時, 簽名表上排列至24號, 但不肯定下午班是否有24人?!

唔係化......小朋友病竟然賴老師

我反而欣賞老師既細心, 有2次接放學, 1次老師話比我聽阿女有少少鼻水, 另1次老師話阿女的體溫有少少責界發燒邊緣, 叫我回家多留意! 還有阿女一向無穿外套上學, 有次放學穿了外套, 佢話係老師幫佢著

點解呢度好似無節x組既媽咪.....

王靖嘉媽咪, 我諗我地見過, 開學前的適應日當天, 我坐你對面等校車, 嘉嘉同我囡囡好friend, 佢地兩個重嘴嘴tim

Hello maywaibb,

我講錯左呀, 我女係"信x組"

想轉上午呀, 寫左信了, 不過老師話要排隊喎~

原帖由 maywaibb 於 11-3-24 11:39 發表
hello 小魚媽.....

我想問各位媽咪, 你地下年會唔會轉上午班or 全日班???

hi 駿桸媽咪,

我比較少聽囡囡提你囝囝駿桸個名, 反而成日聽阿女提霍x希呢位同學仔, 但其實我女係信x組

明天天氣好好呀, 好好享受親子旅行啦~

原帖由 virgko 於 11-3-26 20:53 發表
小魚媽 & 靖嘉MA :

我囝囝駿桸 係節制組架.. HAHA ~

我返K1前巳交信排上午班, 跟住到左返左上學期一半時再交另一封信排全日班... 吾知K2 會吾會 其中 一班有位比 桸桸轉呢?

另外大家 會吾會去 4月2日晚運動會~
...
‹ 上一主題|下一主題