用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 國泰航空6月份倫敦直飛香港CX252增至每日一班 ...
樓主: summerhotel1
go

[美國] 國泰航空6月份倫敦直飛香港CX252增至每日一班   [複製鏈接]

LWTLI 發表於 22-4-24 13:04
要齊文件,起飛前48-12小時可以submit.現時PRC results 快咗好多,我下午兩點幾做當晚十二點前已經有(我雖 ...

可能現在冇乜人做啦 ,很多國家都取消入境限制。

kittttty 發表於 22-4-24 13:18
謝謝分享! 但到6,7月時多咗咁多學生回港, 到時可能未必能好像現時般快.

希斯路機場就應該多人做, 其他市區Test centre 應該都唔會多 。

manman333 發表於 22-4-24 23:26
我哋是27/6機,請問檢測中心開放時間星期六,日開嗎?如27/6, 18:20機,應該什麼時候做適合?
...

一般都有開,但星期六日的營業時間會短D ,你去CX 的 Test centre  list 逐間click 入去睇下 。

個PCR Test 要起飛前48小時內採樣 , 所以自行計時間啦 , 想要Same day ?  4 hour fit to fly  ?   Result 時間不同,收費也不同 ,睇自己需要 。

一家三口 發表於 22-4-25 12:28
EXPRESS 可以book 到7月尾喎

咁快 便Book 定 , 但要唔要先付款?

yfkwan 發表於 22-4-25 13:04
No refund after pay

明白,我不訂住啦 ,因我女不會在機場做 , 可以在倫敦的 Test Centre 做 ,所以暫時唔太急 。 或者到6月時 入境香港連PCR test 都不用 , 只是用 RAT 就得呢(幻想中)

rubycourt 發表於 22-4-25 13:23
請問Center book係什麼來的?即不用入機場做?

PCR Test
除了機場做 , 還可以在市區的Test Centre 做的 !
‹ 上一主題|下一主題