用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) [KTS]2009年9月小二家長入嚟啦~~
樓主: wasabb
go

[KTS]2009年9月小二家長入嚟啦~~ [複製鏈接]

咁派成績表時會唔會派中文考試卷
>> No. The teacher said the chinese exam paper will never 派 and will never let them know the marks. Just treat it as never take the chin exam.

原帖由 kaka_c 於 09-6-26 18:01 發表
我都報到先!!
中文科有考,咁派成績表時會唔會派中文考試卷

1次測驗+1次考試o既比列係點呢
>>first test 30%, first exam 40% & second test 30%.

原帖由 lindajacky 於 09-6-27 10:11 發表
原來轉左地頭, 我都浦下頭先! 唔知2次測驗+1次考試o既比列係點呢? Anyway, 全部都可以安全升上P2, yeah!   我個大少話希望P2 可以撞番同班同學喎!

...

zzss & littlehipo,

全年規定最少要中英文睇各20本, altogether is 40 only por.

原帖由 littlehipo 於 09-10-21 18:30 發表
zzss,

哇! 你囡囡好厲害, 我就會等放長假期先開始, 全年規定最少要中英文睇各30本, 不用怕, 大把人都未開始睇完8本!

Littlehipo
‹ 上一主題|下一主題