用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 2013/14 的小一同學仔大家來認識下~~
樓主: LeeDoris
go

2013/14 的小一同學仔大家來認識下~~ [複製鏈接]

回覆:2013/14 的小一同學仔大家來認識下~~

大家好!我囡囡都唔係禮幼升上的,所以和都有D緊張

LeeDoris  Hello~~  發表於 13-7-24 15:25

引用:Hi,+我小朋友係P1H,+剛包完書,還有各樣物

原帖由 ivylwyip 於 13-08-22 發表
Hi, 我小朋友係P1H, 剛包完書,還有各樣物品未貼label!好忙啊!
大家好,我囡囡也是P1H!

回覆:mingqlin 的帖子

Hi,我囡囡也是P.1H,以我理解,頭兩日應該係,到星期三開始先要按時間表執書包上堂!另外也要交回未交齊回條!

引用:9B。好在聯課活動派到首選兒童畫和溜冰,不

原帖由 BearBearMommy 於 13-08-29 發表
9B。好在聯課活動派到首選兒童畫和溜冰,不用遲放學,各位獲派什麼活動?
我囡囡都是派到兒童畫,我都首選溜冰,但派了次選的體操

回覆:2013/14 的小一同學仔大家來認識下~~

我囡囡話學校的飯好食,但我煮的比學校的更好味

LeeDoris    發表於 13-9-6 10:37
mingqlin    發表於 13-9-6 09:10

回覆:BearBearMommy 的帖子

點解我上網check唔到家課册?只是寫着今天没有要提交的功課!

引用:回復+LeeDoris+的帖子 最煩係成日要催她快

原帖由 BearBearMommy 於 13-09-06 發表
回復 LeeDoris 的帖子

最煩係成日要催她快啲食飯、做功課、睡覺,樣樣都要快,唔好掛住玩。 ...
係呀,因要早起,我成日都要催佢早D瞓yeah!!!今日星期五,可以放鬆吓,玩吓

引用:回復+tiger313+的帖子 你試下先KICK"本日

原帖由 LeeDoris 於 13-09-06 發表
回復 tiger313 的帖子

你試下先KICK"本日遞交之家課"入去,然後再選"發布家課日期(圖片)", 選日期後就會有. ...
Hehe,唔該晒,而家睇到啦

LeeDoris    發表於 13-9-6 14:56
‹ 上一主題|下一主題