用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 瑪利曼vs庇利羅士
樓主: 尤美
go

瑪利曼vs庇利羅士 [複製鏈接]

Re: 瑪利曼vs庇利羅士

尤美:

我都俾唔到乜野意見,只想祝妳女女馬到功成!一切順利!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

尤美,

講真,第一年適應期可能MMS無BPS咁開心,因為MMS大部份學生都係MPS直上,已有一群熟悉的班底,要溶入其中,需要d時間,同埋要個性主動,這方面需要同女女作個心理準備.

tkk,

我都祝妳女女馬到功成!順順利利!

tkk, snoopy,

相逢何必曾相識   

tkk,

我係路過搭訕 照計DGS & MCS學生無理由 down grade 考慮 MSS

CHUCHU 寫道:

玩完未呀! 估唔到你地個個都係到估,連路過都有興趣,真搞笑.

如果考DGC/MCS 真係點會降grade呀,答得好!(而家瑪利曼好差咩:tongue: )

油尖旺區~~~~嘻!未必係.   

janjan10,

依!嘉諾撒!我呀女個表姐都係讀尼間小六喎.佢有考中學部呀 你地就好啦一早就考完最後個呈分試. 妒嫉C人啦.

sorry!老眼昏花睇錯內容,我以為佢地問令千金讀邊間小學添,所以先話DGS/MCS學生無理由考MSS.

MSS係我心目中當然唔差啦,不過在有些人眼中就及不上DGS & MCS.
‹ 上一主題|下一主題