用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 有冇 K1下幼信班同學仔呀?
go

有冇 K1下幼信班同學仔呀? [複製鏈接]

yes yes!!! we are Lo's family.My daughter is wing miu .

hi winnie,
  係呀係呀!!! 我係泳苗媽咪,我叫亞寶,係大肚師奶一名,多多指教 miu miu也是星星組,她說班內有2組太陽,2組月亮,2組星星組喎! 而且對啊,昨天泳心留鼻血,條桾仔都有血喎,姐姐幫她換了喎........你小朋友都好叻喎! 你叫咩名呀?我知我見過你地架啦......睇睇几時相認到先

嘩!!如果我有對twins 再現在大肚再是全職媽媽.....老公就不得了!!!!
我要返工的,不過on shife 的,比較多時間用而已!!
得知詠心的事,是亞囡告之.......
你們的小朋友習慣下午班未?? 我們就......太理想!

miu miu 佢下午放学都好紐計,我沒給她小ZZzz , 但夜晚歺飯.......唉!!!!到11:00才ZZzz呀!!
ching yue 媽咪, miu miu 成日提你囡囡!

各位媽媽,買到冬季校服未呀? 我昨天終於買到,了咗件心事.....下星期轉涼呢,小心身体啊!

原帖由 evianh2o 於 10-11-8 10:51 發表
haha...so does my daughter as well.
And she had a haircut yesterday, similar look as miu miu...and she is happy about this.  haha....

哈...一定好得意, 苗又冇同我講woo....今晚問吓她先..這几天我也冇接她返/放学,因太累了,條腰又痛,昨晚苗說很累,我接着說: 我也好累!! 她竟說了一句: 你全日係屋企都話累???
‹ 上一主題|下一主題