用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 基督教香港信義會宏信書院 我個仔尋日响學校跌穿頭
go

我個仔尋日响學校跌穿頭 [複製鏈接]

我個仔讀year 1, 事原係尋日我個仔同幾個同學仔食完luch之後, 問咗老師話可以比佢地自己落playground, d哥哥 (year 2) 同佢玩波, 佢手上攞住個波跑, 咁後便有個哥哥追佢想搶波, 之後從後推佢, 結果撞咗落個石膊度, 之後就頭破血流嘞, 咁學校就叫白車送佢去博愛醫院, 我就响醫院等佢他, 醫生幫佢檢查時,
我見個傷口都幾深, 長度大得1-2吋, 醫生話要縫針, 結果縫咗2針,依家响屋企養傷.  

0    0    0    0

多謝各位關心, 我個奀皮仔依家已經無乜事,同平時差唔多,
只係個頭頂多左塊紗布。

多謝各位關心!

我個仔今日已經可以番學, 佢已經好番好多,
星期三可以去拆線嘞!

我個仔今日放學同我講話書包有好多咭,
咁我就打開個書包睇吓, 原來全部都係同學仔送既慰問咭,
每張都畫上唔同既公仔, 張張都好靚,但有好幾張係無寫到名,所以唔知係邊個送? 一共收到..................................
..........38張, 真係好感動 .

响度想多謝各位家長既祝福及慰問, 更加多謝每位咁有心&咁可愛既同學仔 . Thank you very much!!!
‹ 上一主題|下一主題