用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價有無人收到信呀?
go

創價有無人收到信呀? [複製鏈接]

寄出果批會唔會係reject 架 ?定係正取生 ? 

原帖由 臻臻爸及媽 於 10-12-6 12:16 發表
我頭先打去問過創價, 佢話D信分批寄出, 如果10號都收唔到就當日打去問收生結果, 11號要去註冊喎!! (但10號前打去問結果佢話唔會答ga!!)
好緊張a, 希望呢兩日收到信啦!!  Good Luck to all!! ...

嘩,會唔會急左少少呢,11號要去註冊 ?! 得幾日時間咋

原帖由 臻臻爸及媽 於 10-12-6 12:16 發表
我頭先打去問過創價, 佢話D信分批寄出, 如果10號都收唔到就當日打去問收生結果, 11號要去註冊喎!! (但10號前打去問結果佢話唔會答ga!!)
好緊張a, 希望呢兩日收到信啦!!  Good Luck to all!! ...

11號要去註冊?會唔會急左少少呢 ? 

原帖由 Joeff 於 10-12-7 11:32 發表
今個禮拜六注冊,今日都未有人收到信?好趕吓喎~~~

不過我老公話,一係讀,一係唔讀,駛乜諗咁耐......男人就係咁!

我睇法同你老公一樣,想讀咪俾deposit , 唔讀咪唔俾囉,唔通全部都俾deposit咩 ?! 不過我知道有家長係咁做,俾晒$$先,到時再諗讀邊間,我就唔會,真係$$多咩..

之前家長話問過學校,已經有一部分寄出左,無理由仲未有人收到?!
‹ 上一主題|下一主題