用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 港大同學會second interview
樓主: CurrySo
go

港大同學會second interview   [複製鏈接]

好緊張呀.係唔係有四百人入3rd in?

copy from school web site

小一入學面試第一階段已全部完成
2013-2014年度小一入學面試第一階段已全部完成;面試結果將於2012年10月19日於本校網頁:http://www.hkugaps.edu.hk/ 公佈。第二階段面試將於2012年10月26日開始,獲選的400位學生將以書面通知第二階段面試日期及時間,如家長於10月24日前仍未接獲面試通知書,家長可登入本校網頁列印該通知書。

DalaDala 發表於 12-10-18 09:48
回復 四隻貓 的帖子

請問知唔知幾點鐘可以入去睇?
我都想知, web site 無寫, 有無有經驗家長知道?

無得2nd in......
唯有係其他學校既interview 繼續加油啦!

我女都無3rd in, 似乎我女果幅畫"粉紅色的海"真係太抽象, 扣晒分
evaken, ihv2kids,
加油呀!好明白你地既心情, 學校真係完全無理d兄弟姊妹, 唉, 唯有努力寫信俾校長求下位.

其實呢, 做人都係留一線好d, 唔好做得太盡. 尊重別人, 尊重自己.
與其落井下石, 不如雪中送炭.
‹ 上一主題|下一主題