用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 九龍塘宣道小學收到信喇!!!!!!!!
go

九龍塘宣道小學收到信喇!!!!!!!! [複製鏈接]

多謝報料!!見到你報料即刻落去睇信箱~
收咗我女~超開心~因為宣小係我哋私校中嘅首選~
難捱 /忘嘅考小一遊戲正式結束!!!!
祝各位小朋友好運~預祝新年快樂!!

原帖由 sumyin518 於 10-12-29 14:58 發表
今日收到信, 3/1/2011- $1000註冊, 不過唔去了………

感恩!!! 感謝主!!!!!!!!!!!

Good luck to all.

我女號碼係17xx,有學琴,但未考級,只參加過一次鋼琴比賽,得張冇名次嘅cert.
唔同地區收信時間唔同,唔使擔心,祝明天收到好消息!!

原帖由 kkhon 於 10-12-29 22:25 發表

我No係19##係咪要分批通知及註冊,請問大家No幾多小朋友有冇學音樂同樂器呀?恭喜晒!Sorry呀太多問題麻煩曬,好緊張呀希望快D有信La

謝謝你!已放出唔會入讀嘅私校學位,亦將會放出SFA。
但於自行津校同宣小之間,真係真係要時間考慮...
所以會註冊咗宣小,再同阿女傾傾先可以決定...

原帖由 Charmainetowin 於 11-1-1 22:31 發表
恭喜晒! 咁你會否放棄自行嗰間而讀宣小呢?
P.S. 我地報了名但無去面試,所以唔受影響.

crystalwsm,

咪玩啦...一陣俾D激進人士睇到,以為我集郵hold住曬D位就死喇~~^^"
我都想同你傾傾宣小嘅嘢...不如過去宣小2011嗰邊傾丫?

原帖由 crystalwsm 於 11-1-3 14:24 發表
Hi Hi, 好耐無見呀,返嚟唔係好耐,前兩日先收到信,APS收咗呀囡呀,真係好開心,有機會同你阿囡做同學仔,不過你咁多offer,真係有排揀喎

btw,check pm pls!

...
‹ 上一主題|下一主題