用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) GH waiting如果收到2nd interview電話, 請上來報喜~!!! ...
go

GH waiting如果收到2nd interview電話, 請上來報喜~!!! [複製鏈接]

Agreed.  佢應該都係第一間要 2ND IN 的, 其他都好受家長歡迎既學校都無咁 ~

原帖由 CatEgg 於 11-6-2 11:04 發表
幼稚園都要2nd in! 壓力真大

請問你幾時打去問的?

原帖由 an~gel 於 11-6-2 10:20 發表
已打電話去學校查詢 , 六月中旬會約見部份備取生~!所以呢兩個星期係關鍵時刻

有朋友尋日收到call, 今日 second in, 今朝一早去左,之後立刻話你知收唔收,收就即比註冊費

幫你地問左朋友, 話其實都唔係好清楚問小朋友咩野.  因為 2ND in 係同一個房, 一個老師同小朋友坐係枱仔到玩 (朋友見到有玩具, 有故事書, 不過完全聽唔到的), 另一個老師同家長傾計, 一人一個角落咁, 都有十至十五分鐘~

原帖由 an~gel 於 11-6-13 10:00 發表
ramen: 可否分享面試內容呀?.....THX A LOT

逐個遂個FAMILY (CANDIDATE) 咁入去, 唔係 FIRST IN 咁 GROUP INTERVIEW 喎~

原帖由 BettyNov07 於 11-6-13 13:19 發表
may I know only one or a few candidates together during the interview?
‹ 上一主題|下一主題