用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德寶英文幼稚園 (將軍澳) 抗議!未有盡力舉辦畢業禮!
樓主: candice001
go

抗議!未有盡力舉辦畢業禮! [複製鏈接]

人地間間學校停課其間取消左, 都重新攪過, 呢間學校竟然有期都除消, 我地好多家長而家好不滿, 我地唔係介意金錢上o既負出,唔介做意做義工, 只希望俾小朋友一個畢業禮!

我地好失望同憤怒! 如果有尊重我地家長, 係唔係問下我地意見呢?
   0    0    0    0

Scso,

你係邊間, 寶盈定富康, 我好想集埋其他媽咪一齊同校長傾, 你有無辦法?

我覺得係時候要俾壓力佢地, 唔可以咁, 人地綠茵都繼續, 德寶咁大都唔做, 請各家長一齊向學校表達對呢件事o既不滿!

回覆 6# scso 的文章

SCSO,

I am planning to speak with principal, and i have some friends are willing to have the graduation.   Do you have any friends, if yes, we can join together!

Please tell me if possible.

而家最大問題就係個校監同校董會, 只知搵錢縮骨, 搵呢班人出黎理論就岩.

我想搵個校監出黎理論, 佢地有咁多間學校, 一唔攪, 就所有學生都無左畢業典禮!

各位媽咪, 有無方法可以知道個校董會有咩人, 我好想集齊所有德寶教育其下o既幼稚園k3家長, 去信投訴及爭取.

they only push the school principal and teacher in front!

girlgirlc,

Which school you belong?  

i total agree with you that have a meeting with the board.  Have you make any appointment with the board? If yes, please tell me, may be i can arrange with other parents join together.   I think the best way is parents from different school meeting with the board to show our requst.

我地o既目標係校董會同校監

楊主任是不是幼兒園個肥婆總主任?

呢個只係一個唔太多人接受o既形容詞, 我都好肥, o些朋友都叫我肥婆, 因我個人品格絕對無問題, 我知佢地絕無惡意, 我唔覺得有問題, 加上唔鍾意俾人咁叫, 就去減肥.

我一早經auto pay 交左學費, 唔係個個好似你講個種人!

你未試過
你尊貴楊主任” o
熱誠照顧, 就請你shut up!

人地父母係到fight 個畢業禮, 你就係到搵交嗌.

我唔使你教我點做人父母, 我只知道下下去批評人, o既教養都有限.

你只可隨意教訓你o既仔女, 其他人同你無關係o, 唔使你咁多事!

原帖由 lovebaby2009 於 09-7-9 22:48 發表
有啲教養好啲,唔好人身攻擊,鬧人(肥婆)
出口傷人,點樣教好自己個小朋友呀,家庭教育是重要的,父母是子女的模仿對象,緊記!  
‹ 上一主題|下一主題