用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KV Call Waiting
樓主: szechu2004
go

KV Call Waiting   [複製鏈接]

回覆:KV Call Waiting

我都有Pm offer,爭扎緊Kv定迦南....

回覆:KV Call Waiting

不要灰心,仲有機..
封信叫7月13日郵chop,即大約7月15,16日左右收齊,到時再有一輪call  waiting...
我本身都是好少offer,也失望過...
大家加油...

引用:我呢排又忙到死,病左一星期都未好。求位信

原帖由 actwins 於 13-07-11 發表
我呢排又忙到死,病左一星期都未好。求位信(第五封)就仲未有時間寫。我真係好辛苦同壓力大。點解kinder就要 ...
保重身體緊要!
其實一日末開學,甚至開課初期都仲有機的..
剩係呢轉call都好有人放offer..
唔好搞到自己咁大壓力...
萬一冇至多原校升上讀住先...
加油!

回覆:santakit 的帖子

santakit
不要灰心!手頭有冇offer?
我應該明你心情!一個月前我很徬徨,讀PN的一鑊翹起,不讓我留位,因我辦理轉分校(事前又冇講明辦理轉校,即使不成功也不可原校升)..
最後轉不到,話冇位....
退而求其次接受一間不是心儀的...
再多次央求轉校,最後成功lur到一個位...
本來已好開心,點知又在比$之前收到Kv電話,即時轉軚...推左PN果間...
開頭是意料不到的,但奇蹟真是有可能出現的!
加油!

引用:Happy+for+u! +

原帖由 yokeeland 於 13-07-23 發表
Happy for u!
多謝曬你!大家努力!

引用:仔仔8月B收到waiting+call+PM+class+

原帖由 Lingfung813 於 13-07-24 發表
仔仔8月B收到waiting call PM class
又新一輪call  waiting了!

引用:我昨日早上10時度收到+KV+CALL.但早2星期剛

原帖由 thythy 於 13-07-25 發表
我昨日早上10時度收到 KV CALL.

但早2星期剛註冊了KM.
好叻呀!我識好多人同時有KM和Kv,似乎兩間都揀選同類型不朋友

引用:Why+so+many+ppl+give+up+KV+this+year?

原帖由 2009Ianpoon 於 13-07-25 發表
Why so many ppl give up KV this year?
我諗係因為今年競爭太大,好多人報好多間,同時hold幾個位,當Kv不是首選時就放出...
加上Kv本身學位多,waiting執位便比其他學校多

‹ 上一主題|下一主題