用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 YW Channel 2上
go

YW Channel 2上 [複製鏈接]

Re: YW Channel 2 上

Good Evening!!          

嘩!真係好煩呀! 個新BK好唔方便呀

我都迷左路

Anyway, 多謝各位的祝福

LOLO

今天R仔休息左成曰, 今朝退左燒, 冇事la, 多謝關心! 明天再date過

[ 本文章最後由 雯雯 於 07-7-4 16:36 編輯 ]

原文章由 sneezy 於 07-7-4 16:09 發表
mm,

R仔今天好些嗎 ? 我仔今天退了燒, 所以都有返學.

多謝關心! 佢今朝訓到成10點, 退左燒la, 今次佢都好叻仔, 昨天下午放學時打電話話自已有d頭暈, 到4點幾就話自己好似發燒,點知佢自已探左熱真係有燒, 依家大個仔la, 自已識講真係好d,   我工人完全唔知佢發燒

點呀! 今日有冇特別野呀! 我仔明天應該可以返學

原文章由 sneezy 於 07-7-4 16:53 發表
mm,

點解你唔去放張大頭相呀 ? 得個"X"唔好睇喎

zz

I don't know why , I attached my son's picture
but not success.   Very special BK:cry:

原文章由 sneezy 於 07-7-4 18:03 發表
mm/lolo,

我想問你仔交咗星期六飯單未呀 ? 同埋有什麼通告要交呀 ? 因阿仔話今天好人問他 ?

ZZ

My son haven't passed it to the teacher.  I will ask him to pass it tomorrow.  We have an invitation card with the receipt as well.  

Is JJ next to my son??

原文章由 sneezy 於 07-7-4 19:15 發表
mm,

係呀, 你仔坐在他隔離.

原文章由 lochikwan 於 07-7-5 09:56 發表

Anthea,
我個仔係係浸會,我都未知會係幾時做,我yesterday就同左nurse講話我想16/8,但佢話未知得唔得,要問醫生,今日答覆,希望得啦,但都要giveup 4堂tennis and 2 堂swimming,慘........

LoLo

16/8好似你地去長洲wo!

另外頭先我在MTR睇左地圖, 個小型足球場係近長沙灣MTR,長沙灣道與發祥街交界

[ 本文章最後由 雯雯 於 07-7-5 10:19 編輯 ]

原文章由 JAMmama 於 07-7-5 09:59 發表

算把啦, 都話J&Amom已死囉 你見到只是佢的....只係....一點點....但係真身已經被斬了 可惡的新bk.....

下次早餐聚會是不是10號? 那麼明天如何安排, 我地真係要圍埋講吓bk新功能點 ...

你都放半日呀!

zz,YMMON,EE

我問左楊主任,我地可以入埋泳池:) , 我耍幫佢沖身同換泳衣呀, 佢件泳衣條拉鍊係後面, 我怕佢搞唔掂

原文章由 JAMmama 於 07-7-5 11:20 發表

唔係呀, 我係要放一日假, 明天細仔學校開生日會, 完咗個水運會後, 會買生日蛋糕和一點食物比細仔的生日會, 帶埋大仔返kinder, 等佢探吓d老師和睇細佬跳舞 (kinder每天上堂前, 都會要小朋友跳返 ...

你遲d都全職湊仔law, 實習下都好既 我不知幾羨慕

Yi, 我d新發表無la la變左係第一版law

原文章由 莎莉EE 於 07-7-5 12:47 發表
lolo,
你去唔到長洲呀, 真可惜. 不過...其實...都唔知是否成行啫.

mm,
R仔好似無參加足球喎, 你都咁關心真是難得.
另外我仔同lolo個J仔同樣是Wed & Sat 9-10am,
some lessons will be give up als ...

我d好朋友參加左, 我當然耍關心下la:loveliness: :loveliness:

早餐幾點同係邊度食呀! McDonald?? 但我地要同d仔打氣喎! d流程係點未知喎!

昨天真係好開心, LoLo娘家真係好正, 多謝LoLo 九月中秋可以再攪多次喎! 不過就要打攪世伯同伯母la!

係呀! 快d叫中醫醫好你地全家d暈車浪, 比兩個月時間你la, 中秋預左你一家la!

多謝Anthea的豐富早餐, 係呀, 總有說不完的話 :) :loveliness:

原文章由 JAMmama 於 07-7-11 15:46 發表

剛收到sneezy電話, 佢話飯堂今天又派回15元現金飯錢,  所以你無影響, 係我們又有點亂而已 真被佢激死, 飯單寫d唔寫d!!!!又叫人自己扣, 現在又派回現金

我沒有收到飯單喎!

LoLo, YMMON, WWW

你地有冇 ,點解我地班D通告成日遲D

愛美莉

我估這裏冇乜邊果唔知 ,做左媽咪仲可以KEEP住個BABY FACE, 你平日一定很愛美麗la。:loveliness: :loveliness: :loveliness:

[ 本文章最後由 雯雯 於 07-7-11 16:07 編輯 ]

原文章由 lochikwan 於 07-7-11 20:06 發表

mm,
我有飯單呀,係你冇ja wo,明天叫你個仔問老師攞返,ok!!!!

LoLo

My son gets it today not yesterday.   Do you get the money back?

原文章由 YMMON 於 07-7-12 09:52 發表
各位早晨 !!

1E 班噚日先派飯單, 連埋22/6我一共要退6餐, 因為我

testing

點解要退6餐咁多

原文章由 YMMON 於 07-7-12 12:07 發表

我唔玩 la   

大家快d幫下YMMON la.
‹ 上一主題|下一主題