用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 優才多唔多人交左form
go

優才多唔多人交左form [複製鏈接]

都係第一次見有人用toilet黎去judge一間學校好壞, 不過你妹妹及同事走寶啦~~anyway, 學校收先決定讀唔讀, 呢間都有好多人報架!

原帖由 nonoddy 於 10-5-31 20:00 發表
先要多謝妳提供資料, 唔係想刻意反駁, 只係我就呢個問題再次同我個妹msn講, 佢話佢同事在另一天(就係上星期六)都有去參觀,同樣係有dirty廁所的問題, 佢話分別佢左2個廁所, 都係冇水沖廁, 佢見到都唔想去, 忍到簡介會 ...

TSL kids 係唔係咁巴閉呢 ? 但我唔信優才係crap school囉, 點可以講得出口?????  

原帖由 mimame 於 10-5-31 17:38 發表
TSL kids' presentation skills are a lot better than this crap school

算啦, toilet呢樣嘢, 當日學校open day, 如果有d家長唔守公德, 唔通expect清潔亞姐全天侯侍候, 我亞仔學校toilet都無水沖廁, 但我都會用水攪掂. 小事一宗, 唔通又走去complain咩!

至於補底, 我唔熟呢間學校, 但家長可以positive咁諗: 呢間學校既學生質數好, 根本無須要補底!

原帖由 nonoddy 於 10-5-31 21:10 發表
我都唔係用toilet黎去judge一間學校好壞既, 如果你睇得明我講既野, 我既意思係似乎學校對衛生唔多關注, 而呢樣野咁橋就係我個妹非常重視呢!

如果toilet唔係經常性咁dirty, 都係好事既! 咁至少可以少一樣擔心, 我唔 ...
‹ 上一主題|下一主題