用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: HALAHA
go

TKO Deborah (Part 5) [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: TKO Deborah (Part 5)

>fifi
你想去disneyland, 係咪想     

book房有7折喎, 唔洗$1000, 係hotel買ticket又可連續入園玩2日, 我都唸緊呀!      

>halaha
下, 你寧願唔要學卷呀!   我覺得有...點都好過無喎, 用唔用多個選擇姐! 一年平一萬喎, 拎果d錢黎學野都好啦~    

醒目開學勳章

fifi

你無聽過咩? 普通洗衣粉洗完會有殘留....留係件衫度, 所以會有敏感, 咁咪會身痕, 又或者出粒粒呀~

爽身粉我無比anson試過, anson大汗, 如果落左爽身粉會"業"住d皮膚呀! 而家涼涼地, 咪可以比佢玩下囉!    

醒目開學勳章

>herman-mame
我都覺得學卷攪得唔好, 有分化, 不過, 作為家長

醒目開學勳章

fifi

係架, 大汗用爽身粉咪會"業"皮膚囉, d粉都濕哂咯, 會"那"架!    

醒目開學勳章

fifi

明德咩? 無咩印象tim, 記得個名好長架!   係呀, 難得中產家庭都有份麻~   

係呀, 我填左form呀, 有5~6堂掛, 我都唔記得呀!
我剩係星期6下午 & 星期日先唔會有堂比anson咋!  

醒目開學勳章

fifi 寫道:
wing530,

你講的係“港澳信義會明道小學”。

fifi

呢間似喇!      

醒目開學勳章

herman上過小青苗活動呀? 係咪都係普通話同英交架? herman 每次上堂都開心呀, 咁我都無咁驚, 我驚anson聽唔明, 又或者好悶咁呢, 怕佢唔肯再上呀!  

>fifi
上水大龍坑村假日農場, 我地去過呀, 舊年anson佢地去呢度親子旅行呀! 果度有個超刺激滑梯, 好好玩, 好刺激, 好得人驚架!      

我地2/12去音樂農莊呀, 你去過未呀?

醒目開學勳章

>fifi & jaisy

頭先睇到d野, 你地睇睇啦!

crabtree, 于11/30 - 12/3 期間買滿$1500即時有7拆及可join VIP.

記住唔好quote d VIP no, 一quote

醒目開學勳章

fifi

係咩, 音樂農莊要人多先可入去玩架?   係呀, 我舊年問過假日農場, 佢地話要15人先入得喎, 你唔記得舊年我地想攪過咩, 唔夠人之麻, 同埋book旅行車果度麻煩, 所以, 無左件事之麻~     

我仲以為你入去攪生日tim~       

醒目開學勳章

>fifi
crabtree我都唔知買咩好? 可能買christmas set & 6支 hand cream sampler, cookie就唔買喇, 你呢? 我無咩介紹咋!   

攪gathering簡單d, 佢地都會ok, 如果要買ticket, 有時佢地又驚唔知到時得唔得閒, 所以, 會有d困難囉, 你估好似我咁.....得閒咩?     

乜好多人報

醒目開學勳章

>halaha
我就係睇下你地有無join將小個course, 睇下anson有無伴麻~    睇黎......好似無喇~

>fifi
你唸住買50ml果款呀? 我都未決定, 再唸下先! 頭先我post出黎果度, 好似話唔可以夾單喎! 我地加埋睇下夠唔夠$1050, 如ok, 就可即時做vip呀, 不過, 睇黎都唔得喇!    

>jaisy
你d扮靚心得都好犀利, 咁多牌子都用過喎~   

醒目開學勳章

jaisy

係咩黎架? 搽面? 搽手?  

頭先我老公CALL我, 佢上網CHECK下隻龜係咩病, 原來係肺炎呀, 可能D水多左凍親感冒呀, 去到呢個時間都好難攪, 就算睇獸醫都好難醫, 因為太細隻, 不過, 我當然唔會去啦!

不過, 佢又話, 可能呢個病已好耐架喇, 因為見隻龜游水係側側身,  果時應該係"肺積水"呀~     

你果隻盲眼

醒目開學勳章

FIFI

ANSON又遲到呀!     遲得多唔多呀? 要同佢講下先得喇!    

醒目開學勳章

ALL,

係第2度睇到呀!
23 ~ 26 Nov L'Occitane VIP 15% Off for Xmas Gift Set  

今日去shop問過, 原來只要講出個vip number就可以買Xmas Gift Set有85折.

VIP No. 1000972

收工喇~      

醒目開學勳章

>fifi
咁好啦, 我唔講住, 放佢一馬先啦~      費事你做25仔啦!  

chickeeduck 5折呀, 我都好想買啊, 不過, 上次係hipo買左好多好多衫褲, 都唔知要著到幾時先得呀!     

>hinhinmom,
好早喎! 係喎, 你今日返學校參加生日會, 唔怪得咁早見到你啦!   

減肥都要食野架!     

睇左個website啦, 唔該哂!   

醒目開學勳章

>hinhinmom,
我今日無出去食豐富早餐呀!     不過, 有個同事親手整左個"瑞士蛋糕", 我咪當早餐食囉!     到聽日先出去食豐富早餐呀~   

>halaha
係呀, 我減肥呀!    我成日都講架啦, 由識你地果時已講緊啦, 你無聽過......減肥係女人一生

醒目開學勳章

JAISY

你都叫肥, 咁我點呀!       我以前又係唔識肥, 同我老公一齊之後, 比佢"谷"肥左, 到生完ANSON之後, 個肚鬆哂又有肚紋~        都唔知點攪好喇!     

我唸CRABTREE唔洗SHOW VIP CARD先有70% OFF掛?   等我問下先! 你想買咩呀? 我地幾個買唔買到$1050呀? 如OK, 可以即場做VIP加30% OFF架!

我隻龜尋晚返到去.......已C左喇!  :cry:  :cry:  :cry: ANSON係咁喊, 真係估佢唔到呀!  :-|  :-|  :-| 最後要用你果招, 話帶佢去睇醫生, 佢先收聲咋!       我驚呢個大話講左, 我就要一路講落去, 有排比佢煩呀!    

醒目開學勳章

HINHINMOM,

Q????        我唔想喎!    D人形容肥田都係......用Q咋喎!        

你仲講, 我係你心見中係......FIT??         一睇你個人....就知你係假啦~          我邊度係FIT呀!        

一家人? 我無聽ANSON係咁講喎, 係咪佢地今個主題講"親愛一家人, 所以, HINHIN先係咁講呀!   

醒目開學勳章

JAISY

係呀, 而家得返一隻咋, 唔知好唔好買多一隻做伴呢?   同埋D龜開始冬眠, 唔係好食野喇, 南豐果度有間買魚

醒目開學勳章

HINHINMOM,

今日多野做呀! 而家收工喇~ :tongue:  :tongue:  :tongue:        
‹ 上一主題|下一主題