用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 09-10年讀九龍塘金巴倫道迦南N1 ~ 入來傾吓~ ...
樓主: Vianne媽咪
go

09-10年讀九龍塘金巴倫道迦南N1 ~ 入來傾吓~ [複製鏈接]

大家好~~~

我仔仔係下午班啊,25/4先去第二次註冊..

Hi, Cherylyau_b, 我記得啊,你卒之都決定呢間而唔係方方啦? 好開心認識到你..睇得出你都係好好既媽咪黎架~~

Hi Himichelle, 我都係今個星期六去註冊,唔知會唔會見到你呢?

Hi 各位媽咪, 大家好,以後多d聯絡..

我都心大心細唔知報唔報8月輔導班好?共返17日,得3日可以比家長陪,每日陪1個鐘...都係到七月先決定反正4/jul前先決定都得....我想請教下各位媽咪幾時要買校服,書包等返學用品...係自己買定係同學校訂..我無呢方面經驗..hehe

(15) 兜仔媽媽 07/07  pm  no

thank you all mami...好彩問下你地...我連阿仔著咩SIZE都唔知..我諗都要2套校服3套運動服先得啦...咁書包自己買架啦...請問仲有無其他野要買架?  使唔使文具 ?

回覆 3# cherylyau_b 的文章

cherylyau,哈哈,係我打錯字..應該係2套運動服+3套校服

eshiro,thanks..... 咁你仔仔讀得開唔開心啊, 你覺得果度d miss主任好唔好啊???

我個仔係金組, 八月六日返學啦, 岩岩買左鞋, 請問各位媽咪係咪要買姓名label貼之類既野? 我都唔係好識..

Babellt, 如果我無記錯, 應該係返0900-1000(a), 1030-1130(b)...你可以打返學校再confirm下先決定啦...
‹ 上一主題|下一主題