用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 兆強續版.PART-48
樓主: kt8001
go

兆強續版.PART-48 [複製鏈接]

Hi everybody --- 我都嚟報到先!

嘩! 今年嘅一月份好難過 , 已經要交mug交物, 依家重要交埋書薄費, 想有得剩都幾難。

唔好改top! 呢到先係我地嘅家!
人地果版雖然係好,但我地都唔應該放棄屬於我地嘅家ga!

原帖由 kt8001 於 09-1-11 21:11 發表
我地係咪要改個新top呢?

Hey! 唔駛喊噃!可能大家呢排忙啫!

各位靚媽咪:
唔知大家17號見家長時,會問啲mug呢?
我囡囡中文科嘅讀本同聆聽都考得好差呀,唔知除咗班主任之外,可唔可以見埋中文科嘅老師呢? 上次家長會時,學校都有安排多一個老師同家長傾吓(上次我就見埋數學科老師),希望今次可以見到中文科嘅老師就好喇!

都唔知亞囡搞mug,中文聆聽都可以考得咁差......唉!

Hi beywat,

收到喇,唔該晒!你真好係 nice。
Please check PM.

Hi beywat,

我個pm都搵唔番個record
可能我趕時間,打完之後未按send就logout。
最傻就係我以為send咗,仲叫你check,sorry呀!

多謝你嘅鼓勵,我教亞囡已經教到嘔晒電,對住佢真係投晒降o家!

[QUOTE]同是天涯淪落人, 有難一齊唸辦法, 只要精神不滑坡, 辦法總比困難多。[QUOTE]

Hi kt8001,

恭喜晒!  
個市咁靜,你咁快就有好消息,想唔話你勁都唔得。

我趁機會同所有入嚟嘅朋友/家長拜個早年先,祝大家:
人人有工開,財源滾滾來!
個個身體好,大家無煩惱!

原帖由 kt8001 於 09-1-24 15:50 發表
各朋友, 我找到工啦! 我諗一排都唔會同到你地傾計啦! 因此終新工都要有個適應期, 希望大家都保持聯絡! 都唔知做唔做得長.... 不過我會努力, 各位靚c9祝各位身體健康,事事順利. ...

今日小朋友開咗學喇,好彩功課唔算多,希望佢地可以好快適應到返學嘅生活啦!

呢個年假大人細路都玩得好開心,我地都要好似小朋友一樣收拾心情,努力工作喇!

kt8001 - 俾心機呀!
‹ 上一主題|下一主題