用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) ...
樓主: kylie_mom
go

家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) [複製鏈接]

原文章由 FlorenceChan 於 07-11-12 22:35 硐表
4. 開團啦: 士多啤梨園(新界粉嶺打鼓李屋新村嶺坪輋坭路) +香薰園(粉嶺鶴藪路655地段) + lunch (BBQ,…) +???

報名情況嚟睇,不如就定13 Jan 2007(sun)。

另外,我覺得搵多幾個攪手會好d, 一個人驚會太辛苦。

建議工 ...

hi各位好:
我係k3家長,你地好好心機呀,我都有興趣參加士多啤梨園活動呀,唔知可唔可以加人呢?
孖女Blog+相簿→孖•女•孖•心•肝←NEW!!2008

原文章由 瑜媽 於 07-11-13 09:47 硐表
唔該, 加埋我地1家3口 瑜媽 -2a1c:loveliness:

好開心呀,我都報名呀唔該,我地1家4口.irene-2a2c

thanks!

原文章由 phoebekk 於 08-1-15 21:42 發表

pandacat_bb,

彤彤daddy映啲相好靚喎, 真係唔該晒!

hi:
我兩個女星期日都玩得好開心呀,返到屋企不停攞d士多啤梨同屋企人分享,d士多啤梨真係好甜好正呀,佢地都好想去多次. 真係好多謝咁多位搞手.

原文章由 pandacat_bb 於 08-1-17 13:12 發表
kylie_mon,

咁不如燒多隻比你呀? :loveliness:

shirley

可否pm個密碼比我呀?thanks

原文章由 irenepang803 於 08-1-17 13:21 發表

可否pm個密碼比我呀?thanks

我睇倒喇......

原文章由 Hayley04 於 08-1-22 08:39 發表
穎澄 ~ 15
紀妤 ~ 7,12,12,14,15,19,27
俙僮 ~ 15,17,21 ==>OK
樂瑤 ~ 7,9,13,14,15 ==>OK
伊彤 & 哥哥 ~ 7,8,9,10,14(2),15(2),19,22 ==>OK
周晴 ~ 10.14.15 ==>OK
海琳 ~ 1,2,14,15,24 (想要埋10 & 16, thanks) o ...

晒相ok  thanks
去多次士多啤梨園我都有興趣呀,上次有左經驗後,今次再去就可以摘更多甜嘅士多啤梨hehe

[ 本文章最後由 irenepang803 於 08-1-22 14:39 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題