用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 瑪利曼小學 來啦, 來啦, 有無人今年9月入讀瑪利曼小一架! 入來認識 ...
go

來啦, 來啦, 有無人今年9月入讀瑪利曼小一架! 入來認識下啦! [複製鏈接]

Re: 來啦, 來啦, 有無人今年9月入讀瑪利曼小一架! 入來認識下啦!

hi! 我個囡都係9月升讀瑪利曼小學,佢係1C班,請多多指教!!

Re: 來啦, 來啦, 有無人今年9月入讀瑪利曼小一架! 入來認識下啦!

ckckcktina, hello!
我們的Mrs Hung 也不錯呀! 我住灣仔,校車仍未覆時間,要等到八月中才通知呀!

ckckcktina,
12/7 我吾返呀,因23/6已交書費。我會去柴灣買簿,20號才去取書! open day 7號會帶個女去行下!
我果日同我老公坐中間第四行,你呢?

我有去呀!課室有遊戲玩,有功課看!
阿女都好鍾意

原文章由 ckckcktina 於 07-7-9 10:01 發表
早晨呀!

點呀! 有無人去左open day呀? 來分享下啦. 你地見到d咩呀! 你地小朋友like唔like間學校呀? 帶左佢地去認左課室未呀?

原文章由 SamMom 於 07-8-13 22:28 發表

Carlily;

我係SamMom 呀!你搵唔搵到Ms. Ip 建議我地買個張枱墊呀?我去過Sogo, Jusco, 日本城 等等都搵唔到....

有無其他家長可以俾到建議我呀?

Thanks

SamMon:
Sanrio 有摺合式布枱墊!我係Sogo 買的,~$18!

係 true or false!!
‹ 上一主題|下一主題