用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 any Funful Sear Rogers 2012/13 P.2 classmate?
go

any Funful Sear Rogers 2012/13 P.2 classmate? [複製鏈接]

醒目開學勳章

shadeslayer 發表於 13-9-10 19:38
下,你的題目是

Any Funful Sear Rogers 2012/13 P.2 classmate
唔啱咩?個post係舊年喎,讀咗兩個月之後退學轉校囉.

醒目開學勳章

shadeslayer 發表於 13-9-12 20:59
不光彩只是我厚度委婉的說話。選校如選男女朋友,不是找全城最好,是找最合適,最「有𡟇」的。五年 ...
好老實,有頭髮邊個想做X喱吖,邊個唔想個小朋友一去就搵到理想嘅學校,當初joanthony同我都比funful呃咗,我地嘅仔日日比人打,就萛學校幾好都無可能留,何況唔係呢

醒目開學勳章

Jane1983 發表於 13-9-12 21:39
回復 sillything 的帖子

返學日日比人打,樓主個仔比人打甩門牙.....
我梗係知係佢個仔比人打甩門牙啦,佢仔p.2時我仔p.1,我仔比人打到隻眼同鼻樑瘀哂,我要帶佢去照x-ray..

Jane1983  轉校有新開始就好!  發表於 13-9-12 23:44

醒目開學勳章

shadeslayer 發表於 13-9-12 21:49
Funful 只是一間,孩子五年轉七間呀!

換畫一次可以說遇人不熟,五年換七個又遇人不熟?
有時每個人都係要經歷一d嘢先知問題喺邊,唔係當昤人真係未必會明,每個家長都係為自己小朋友好

醒目開學勳章

shadeslayer 發表於 13-9-13 23:47
出得來論壇,總有人批評點事實,咁勞氣做乜。
因為有苦自己知,
你估搵學校唔辛苦呀,我仔都p.1喺Funful轉去另一間到私小,讀完一年級真係發覺唔啱讀傳統,9月再轉番國際,你批評一句可以好輕鬆,但都要顧下當時人感受囉.

joanthony  另一個post有人問5年級先考flyer 無15盾是否遲, 自己又話forum要比人批評, 咁我係覺得遲唔得嗎? 係都要覺得自己岩晒, 係度扮晒專家, 不知所謂  發表於 13-9-14 00:50

醒目開學勳章

clubmed 發表於 13-9-13 23:52
咩人嚟? 咁衰!
唉!佢自己比人罰咪搵人出氣囉
‹ 上一主題|下一主題