用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 真心救教: 直資取錄. 先交學生資料表副本有無危險? ...
go

真心救教: 直資取錄. 先交學生資料表副本有無危險? [複製鏈接]

giveupaguy 發表於 18-1-18 10:48
剛學校打來通知取錄. 並要於星期六前交文件. 如限期前不交文件. 等同自動放棄.
我表明沒有正本學生註冊表( ...

副本是無用的, 一定要正本先得.
又會甘急, 問學校攞返都要時間....
[信念] 這東西是在您最脆弱的一刻能幫您堅持下去, 戰鬥到底.

giveupaguy 發表於 18-1-18 11:21
我都嚇了一跳. 真係急到無時間處理. 直資說 我可後補學生資料表正本.

如果一時聽唔到電話, 乜大件事.
你快D 打去學校話要攞正本.  
[信念] 這東西是在您最脆弱的一刻能幫您堅持下去, 戰鬥到底.

giveupaguy 發表於 18-1-18 12:04
不交正本= 鎖唔到? (我真係唔識...所以想問個清楚)

對, 正本得一張, 你交咗就代表你去唔到另一間註冊.

giveupaguy 發表於 18-1-18 12:13
明白晒...真的感激. 我原先一舊雲.

恭喜晒, 甘快有消息即係你小朋友比較標青.

giveupaguy 發表於 18-1-18 12:34
不是吧...呢排考到咩信心都無晒.

有offer 就會有返信心.   心都會定返晒.
‹ 上一主題|下一主題