用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 星期六,日的playgroup
go

星期六,日的playgroup [複製鏈接]

請問大家有冇D星期六,日有堂而又好嘅playgroups介紹呢?謝謝!
   0    0    0    0

想搵D for 2-3歲嘅小朋友嘅playgroup, language or music or 做吓手工咁, 乜都有D果類.
我囡囡依家返緊多多,幾好㗎,但佢就嚟兩歲,而2-3歲班就full哂,所以想搵吓有冇其他囉!如有星期六下晝or星期日就最好啦,因我想自己同個女去上堂.
想搵九龍區的.
Thanks!

Hi tinaleung, 可否pm太子音樂班同北角playgroup嘅information比我呢?唔該晒!
我覺得多多唔錯㗎,囡囡學到很多,佢17個月大返到依家,下個月兩歲啦!
佢之前好怕人又好怕醜的,依家好好多啦,起碼唔會一見陌生人就喊,有時仲會打招呼tim!
但就係貴囉,but if 囡囡讀得好讀得開心咁都OK嘅:)
我就鐘意佢乜都有,好似返nursery咁.

原帖由 tinaleung 於 10-1-11 17:18 發表
Amazing Language用物形式上課, 我之前都報trail class 但無去到。
abbiemama, 我上緊太子音樂班 同北角playgrop, 太子係星期六, 我同女女上, 好開心, 主要同小朋友一起玩, 聽音樂做動作... 北角就好似一般形或, 做 ...
‹ 上一主題|下一主題