用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才書院賣物會 (7月5日)
go

優才書院賣物會 (7月5日) [複製鏈接]

王國長老

請支持, 有空來我們1A班攤檔幫襯

王國長老

原文章由 dabbycheung 於 08-6-26 19:07 發表
我又賣下告白先 ,9年級到時會擺5盤到會,希望大家多多幫襯!

我過黎食野,順便同妳相認先

王國長老

meimeilam:
一定一定!

dabby:
果日我會試下追尋妳, 睇下軍生得唔得閒帶我去搵妳先

王國長老

原文章由 dabbycheung 於 08-6-27 15:58 發表

元元媽咪都見過我架!

咁我孖住元元媽咪黎見妳, 帶埋Mandy_ng_bb黎搵妳好冇

仲想見下傳聞中貌似金城武既中生

王國長老

原文章由 mandy_ng_bb 於 08-6-28 00:35 發表

edea, 好呀好呀, 除咗妳同軍生, 見埋dabby & 中生, 就差唔多見齊我地呢個forumo既 "膽" 啦!!   
莫講話係08 or 09家長, 我係07家長, 都獲益良多, 多謝各位!!! ...

Cherrie冇事嘛? 佢尋曰冇返學喎? Justin都兩日冇返,希望小朋友快d好番啦!

王國長老

原文章由 軍魁星 於 08-6-28 02:01 發表

互相認識完請記得過來2AB個聯合booth, 一齊幫襯我, 我會盡量影得你地個小朋友靚d.

係咪用你部高清相機

王國長老

小妹同元元媽咪負責豆袋擲鐵罐遊戲,會於地下禮堂進行. 其餘1A遊戲會於201室進行.

請多捧場.

王國長老

原文章由 軍魁星 於 08-7-3 18:07 發表

請問豆袋擲鐵罐遊戲點樣籌款? 收錢玩遊戲還是 FOC 唔籌款既?

籌呀! FOC咩意思?

10元一次, 每次擲3個豆袋

3個鐵罐一組, 投擲豆袋3, 投中1次得小禮品, 3次全中得大獎.

王國長老

我會八點到校, 青衫為記

王國長老

回覆 #1 軍魁星 的文章

今日好失敗, 部450初用, 影軍仔擲豆袋十幾幅都失手, 全部都有鬼影, 最後用連環快拍先勉強有一張見得人。

王國長老

原文章由 軍魁星 於 08-7-5 22:38 發表
而家都有部份相睇喇, 今日有三個新Albumn, d相陸續upload緊, 明早睇應該會upload完成.

http://cliffordlee.smugmug.com/School

非常多謝你 & Yvonne的珍貴照片, 真係好開心好開心, 亦都好慚愧我連軍仔既相都影唔好, 尋日download出黎,唯一一張以為冇鬼影都係用電腦睇就矇 ....如果軍生你唔介意, 可否pm你個email address俾我, 我send過黎俾你, 真係好唔好意思, 我仲未識用部機, 結果唔可以做番少少野報答你

[ 本文章最後由 edea 於 08-7-6 21:41 編輯 ]

王國長老

你地睇下呢張失敗之作, 估唔估到左手邊係邊個?

答案係...

陳校長

王國長老

原文章由 軍魁星 於 08-7-6 23:10 發表

edea, pls check pm.

呢張相最簡單的方法去影就係開閃光燈補光.  不過咁樣剪影都好有feel啊.

你要寫個服字俾我, 因為...我大頭蝦到裝左個閃光燈上去但唔記得開著佢 影到陳校長咁我先realise冇開燈

你真係心地好,仲話我email俾你張相nice capture....我都冇眼睇, 影左軍仔十幾張全部失手.
‹ 上一主題|下一主題