用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 被一位自稱喺九龍塘某英文小學嘅現職女老師補習呃鐘 ...
樓主: yy13
go

被一位自稱喺九龍塘某英文小學嘅現職女老師補習呃鐘 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Hi yy13,

可否pm 呢個老師 info 俾我, 等我唔使俾人呃。
Thanks.

原帖由 yy13 於 11-4-28 13:16 發表
好多謝大家
呢幾日都有媽咪pm 我
原來佢地都曾經比呢位補習老師試補/call
大家都擔心我繼續比人呃
大家請放心
昨晚係最後1堂
落堂後有D 鬆口氣嘅感覺
起碼無左嗰種壓迫感
亦已經pm 左呢個老師唔再補

今次補左6堂共1 ...

醒目開學勳章

Hi all,

I rec'd a message last year :

在職英文、普通話教師(普教中/Oral/ Poem/Phonics/全科均可)_135 1hr /

***在職英文、普通話教師(普教中/Oral/ Poem/Phonics/全科均可)***

你好!
本人畢業於香港大學,現在任職英文學校,任教英文、普通話,
協助學生理解文章內容文法,提升組織表達的能力,
加強說話和寫作的技巧,會教Phonics/ Poem。

獲取殊榮:
獲教育局嘉許,取得英文、普通話教師優秀獎
北京國家語言委員會普通話水平測試一級甲等證書(在北京考核)

上門教授 市區新界均可  提供教材 全科均可
[email protected]

醒目開學勳章

This message rec'd last month :

在職英文、普通話教師(普教中/ Phonics/ Poem/閱讀/寫作/會話/自組均可)_135 1 h

在職英文、普通話教師(普教中/ Phonics/ Poem/閱讀/寫作/會話/自組均可)_135 1 hr /
你好!
本人畢業於香港大學,現在任職英文學校,任教英文、普通話,
協助學生理解文章內容文法,提升組織表達的能力,
加強說話和寫作的技巧,教 Poem。

獲取殊榮:
獲教育局嘉許,取得英文、普通話教師優秀獎
北京國家語言委員會普通話水平測試一級甲等證書(在北京考核)

可上門教授 提供教材  幼童均可
Miss Lxxky ( 6730 xxxx)
[email protected]

‹ 上一主題|下一主題