用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖文德天主教小學 有冇2011-2012 升小二家長?
go

有冇2011-2012 升小二家長? [複製鏈接]

原帖由 QQ_Monster 於 11-8-24 12:09 發表
一齊入黎傾吓

我仔仔今年插班讀p.2.....聽日見~~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

原帖由 QQ_Monster 於 11-8-29 11:03 發表

Hi kcpak,
終於有一個 P.2家長.

你好~我仔2a班呀,,你呢??
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

原帖由 QQ_Monster 於 11-8-30 12:22 發表

Hi 我仔2E班, 佢地個班冇咩變動, 原班升上 P.2. 你地個班有幾多人呀?

請問e班係咪英文班呀??我仔是插班,所以我仲未知佢個班有幾人,,妹妹今年p.1,剛過去的星期六返學校,新生講座就知道妹妹個班有21人,我很滿意,因為我女應該唔會最叻,而又未算最差,放中間如人多可能唔顯眼,依家唔太多人老師應該每個都可照顧得來,對嗎?

原帖由 QQ_Monster 於 11-9-5 14:13 發表

hi Sour-lemon, 你好呀, 我仔都係2E 班 ,  多d上黎留言呀.

暫時都仲未有功課, 可以輕鬆埋這個星期, 真係好

係呀,仲係蜜月期.....

回復 1# QQ_Monster 的帖子

QQ:你有無上網睇今日有咩功課,點解我仔網上只寫一樣......

回復 1# superyen 的帖子

原來係咁.....我想睇佢有無漏麻~~
‹ 上一主題|下一主題