用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 多元智能課程
樓主: hyatti
go

多元智能課程 [複製鏈接]

呢個 course 有左好多年,我同事個女讀過,幾好喎。

我問過學校又話要5月尾先知既?

我本來都係 waiting list 的, 不過班主任剛剛打黎, 話每班加多1-2個位, 所以有位俾我個囡囡, 我估佢地開多一班, 之前 waiting list 既 mami 唔洗失望, 可能班主任好快會 call 你地架啦!

既然俾你感覺好左, 點解仲會心大心細? 因為多左$150?

原帖由 hollandlui 於 11-5-28 20:03 發表
老師都打來同我講有位比囝囝,之前同我講K1有2X班,而多元班只有3-4班, 因為學校會選擇一些比較合適既小朋友參加

而家心大心細, 因為我朋友囡囡而家係L2, 讀左AM class 之後, 下午返多元, 佢比我感覺幾好呀.....今年 ...

我會俾囡囡讀呀! 不過佢一, 三, 五都係出面學緊其他野, 呢 d 就要放棄啦! 無辦法啦! 考小一緊要d, 其他野, 咪遲 d 先學囉!

之前學校都有派通告, 講有關多元智能班既內容, 入面都講得幾清楚架! 你搵吓睇返啦!

原帖由 hollandlui 於 11-5-29 18:42 發表
Carmen :
呵呵...梗係唔係多 $150啦, 我想知清楚佢多元班係上D咩,學校又無講座解釋喎~
我朋友話智能班學到多D野,自理能力好D~

我打算明天問清楚學校, 你會唔會比你小朋友試下 ?

心大心細係因為佢而家出面都學緊其 ...
‹ 上一主題|下一主題