用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KENTVILLE INTERVIEW'S CONTENT NOV. 14, AM
go

KENTVILLE INTERVIEW'S CONTENT NOV. 14, AM [複製鏈接]

我今早in,我仔已答了大部分問題,但老師沒有叫我仔仔唱歌,有無其他人不用唱歌呢?

原帖由 nc2000 於 09-11-14 13:13 發表
YES, 有叫小朋友唱砍歌! 亦有問我選AM 定PM,PM 考唔考慮! IN 左多間幼稚園, KV 係最有效率, 流程最簡單同有系統既一間! 各方面既感受都比SC 好, 老師NICE, 全程好笑容, 引導小朋友玩同答問題! KV 既INTERVIEW 都好全 ...

點解個個都有得唱歌,我仔仔無得唱架?會唔會老師忘記咗?gumpart咪無分?好擔心,到底有無人唔駛唱歌呀?

Is that true?  I'm quite worried because it seems that everyone was asked to sing a song.

原帖由 eggmama 於 09-11-14 17:57 發表
Just think KV's interview is much more comprehensive and challenging, harder to 'success' than SC's.

For the singing part, may be not a MUST as I know 2 cases:
a) boy, didn't sing and got offer (ans ...
‹ 上一主題|下一主題