用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 瑪利諾修院學校(小學部) 瑪利諾修院(小學部) 2011/2012〈P. 1 家長區〉 ...
樓主: pauli
go

瑪利諾修院(小學部) 2011/2012〈P. 1 家長區〉 [複製鏈接]

回覆 47# Hema 的文章

我的家全課,不過只是板默,不計分

回復 51# 3March 的帖子

不用,只需默頭髮、耳朵及鼻子等詞語

我囡是1D,都有相同疑問,今年的書單根本無話改版,麻煩你若老師有回覆,可否在此update?thx
原帖由 lola2008 於 11-10-12 23:39 發表
Thank you Hema, 咁咪即係我手上果2本囉!睇怕明天要打畀老師問問。

回復 75# emileleung 的帖子

thx emile, 我唔想再買新書,相信要問其他家長借書來對一下

回復 NatalieMaMa 的帖子

係呀,相信要等到假期完結,才有IT人整好個內聯網.大女未做網上功課,細女做咗,唉,已經唔係首次假期出問題,相信老師不會當小朋友未做功課

回復 bigfoothk 的帖子

多謝!真好,互相提點!

hy2012 發表於 12-4-30 14:13
請問有家長可pm 2011年 p1 的書單給我嗎?for 小二插班用.urgent pls

學校的書本供應商是齡記,其實你可以叫齡記執一套給你
‹ 上一主題|下一主題