用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基灣小學(愛蝶灣) 2012-2013 P.4大家齊齊傾.
樓主: raikkonen
go

2012-2013 P.4大家齊齊傾.   [複製鏈接]

醒目開學勳章

aliceykm1 發表於 13-4-17 09:35
回復 raikkonen 的帖子

阿囡好開心, 佢昨天考完試約左 d 同學去溜冰....
係呀, 6月10又考試. 努力.

醒目開學勳章

點解咁靜嫁, 我見其他主題都好少人回應.

醒目開學勳章

aliceykm1 發表於 13-6-14 10:36

終於考完試, 話咁快阿囡就讀 5 年級了.......
係呀, 好快又5年級, 呢年我地交流少咗好多.
考完試番多6日學又放暑假. 今日呀女盡情玩.

醒目開學勳章

曦彤媽媽 發表於 13-6-18 09:04
這一年過得特別快, 自己都少了上BK, 我相信是因為細佬都升上小一關係, 細佬又無家姐咁定, 面對他的功課及學 ...
我都覺得他係冇女咁定, 咁乖. 好彩你個女都好乖.  真係好多又一年. 升小五可能更加辛苦了. 係喇, 好快又要揀中學, 不過我真係冇頭緒揀中學, 其實我都好想知多d中學資料, 到時大家又上黎交流下啦!

醒目開學勳章

今日派埋英文卷, 呀女話好多人唔合格呀.

醒目開學勳章

引用:回復+raikkonen+的帖子 阿囡今次每科都有

原帖由 aliceykm1 於 13-06-21 發表

阿囡今次每科都有少少進步, 但平時最好的英文竟然跌左 10 分 ...
呀女話好多生字唔知點解,英文同常識跌左10幾分。慘!

‹ 上一主題|下一主題