用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進
樓主: TWLI
go

九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進 [複製鏈接]

Re: 九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進

ethanmama2003,

我個仔又係12月出世,所以我完全明白妳o既心情.

ethanmama2003 寫道:
我仔仔都正待派彩,不過勝數Ng高,因他是l2月細仔, 這打激已令我麻木了!

ethanmama2003,

我小朋友依家讀緊幼兒園,所以如果宣道唔得就會好似妳話咁讀住幼兒園先,今年9月再考07年K1.

[quote]
ethanmama2003 寫道:
TWLI / CarmenYsm

你們好!

我都有

TWLI,

宣道係我第一志願,另外因為其他學校一係唔收一係要讀下午班,讀下午班個間又唔係話好鍾意,所以如果宣道唔得,今年9月咪再考過o羅!

TWLI ,

如果宣道收緊係讀啦!k2或k3轉返上午班機會大唔大,我就唔知啦!

TWLI 寫道:
如果宣道收讀下午班,你又接受否? 一般來說k2或k3轉審上午班機會大唔大?

[quote]
CarmenYsm 寫道:
TWLI,

宣道係我第一志願,另外因為其他學校一係唔收一係要讀下午班,讀下午班個間又唔係話好鍾意,所以如果宣道唔得,今年9月咪再考過o羅!
[/quote]

有冇人知道到時收個封信,是否有分取錄,後備及不取錄3種級別呢?

明知唔得,但都希望有奇蹟出現啦! :wink:

Good luck to all!

waiting list me too
‹ 上一主題|下一主題