用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 2007年YW小一家長版 :)
樓主: 010
go

2007年YW小一家長版 :) [複製鏈接]

Re: 2007年YW小一家長版 :)

收到你既pm啦
真係好想啺你一啖呀

你地23/6有家長會, 到時馬煩你幫我收下風今年收左幾多個profile.
:cry:

Anthea 寫道:
Sally1,
Up to this 3:00pm, around 400. Just try your best.  As SnoopyMH said, good parents will bring up good kids no matter in which school.

好多謝你安慰我呀!
嘩.....已經收左4百個PROFILE!!!
交完叩門信既我, 宜加都唔知有咩可以做到.

Good Morning

我都知應該以平常心去面對既
我honey都同我講, 我地都盡左力, 得與唔得我地都制唔到

早晨!

Anthea
<<我想這應是神要我和仔仔學習爭取和珍惜>>
我都有這樣的同感, 我相信神在考驗我們.
Anthea 多謝你咁關心我地.
又有咁多位mami係到support我地, 真係好感動
無論到最後係咁, 我都多左你地一班咁真心既朋友仔.

J&Amom
依, 係呵!!!
Anthea筆留都係打英文咋呵.

sneezy, J&Amom
收到!!
我會盡我所能去努力做好.

<<這位太太文武全能, 入得廚房, 出得廰堂o家>>
嘩!!!!  

你地好搞笑
可以形容哂D靚太既"優點"出來

琴晚我收到YW寄比我CFM左收到我既文件, 佢地做嘢真係快手3兩天就覆反我   

好似話到宜加為至收到有500+既PROFILE啦簡20人面試
希望我有份啦, 今次係最後機會, 我唔想又見到亞仔又眼濕濕  :cry:

Lion_king, YMMON, 010

我知我要放鬆一點.
我已將這事交託給神, 所以有出奇的平安, 壓力真的小了許多
(因為我對神有信心)
但一聽到有點兒消息, 我又緊張起來了

YMMON 寫道:
[size=medium]點解呢度咁靜, 幼稚園都考緊試嗎? 小學呢個星期考呀, 好慘 !!!

我仔下星期尾都開始考閑科, 28號開始考主科, 我都想 CRY

我無收到電話, 無得面試, 宜加好想 好DOWN
我地做左咁多嘢, 原來都係無用

Edmond媽 寫道:
sally1

我知道此刻我的"心在流血",因我和你一樣。

我都好down, 好想    ,仲想大大聱的!!!

已沒有心情處理公司的事情!!!!

Edmond媽     

我宜加係公司做緊嘢, 但都忍唔住啦, 我 左出

各位

我反來啦
原來今年只有3個位

我仔已經比另一間學校收左啦, 要各位之前為我地擔憂, 真係唔好意思

Anther, 010,KLLP,Eva
多謝哂你地呀!
雖然我地做唔到同學, 但我都會成日上來傾下計分享下.

下次有gathering叫埋我呵

你咁精靈既, 知我地讀邊間啦.
‹ 上一主題|下一主題