用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 感統波波係邊度買到?
go

感統波波係邊度買到? [複製鏈接]

好大個個d,可以比小朋友坐係上面 "un un"下個d,同埋邊度有隊道買?唔要有公仔的.
   0    0    0    0

回覆 2# henryfok 的文章

tks so much, i will go to there next week

回覆 4# iam 的文章

tks iam,似乎呢d toys 都唔平wor

回覆 6# ikebukuro 的文章

tks so much

回覆 9# siukei17 的文章

咁正!!!!!冇人返大陸呢 ><

回覆 8# ~仔仔媽咪~ 的文章

tunnel 睇過啦,唔岩,仲好貴tim,fitball 又未見wor,去see see 先,tks

最後我係 toys r us 買左了,因有埋個 pump,tunnel 佢地岩岩返左隻 tunnel係冇屋仔的,又方便收埋,因我屋企冇茶几的,所以都想買,而家晚晚都開比佢捐下先訓,希望對佢有幫助啦!

tks all mum's reply

tks all reply!
finally 係 toy r us 買左了,因屋但冇茶几ka,同埋條tunnel 都好易收埋的,ok啦!不過之前返 playgroup 有條好好,係 ikea買的,而家應該冇lu.
‹ 上一主題|下一主題